Android 11 Beta 1’in gecikmesi gerekiyordu , ancak bazı kullanıcılar yine de aldı, bu da yeni özelliklere erken bir bakış sunuyor. Bunlar arasında “Kabarcık menüsü” (Facebook’un sohbet kafalarına benzer), yeni bir Güç menüsü ve Pixel Launcher güncellemeleri (açıkçası Beta önce Pixel telefonlara geldi).

Fazlası var. Müzik çalma kontrolleri artık “Medya sürdürme” seçeneği etkinleştirilerek bildirim gölgesine yerleştirilebilir. Daraltılmış bir görünüme, hızlı geçişlerle birkaç satırı paylaştığına ve tıpkı bir müzik çalar widget’ına benzeyen genişletilmiş bir görünüme sahiptir.

Ayrıca, ana ekran için yeni simge şekilleri de mevcut: Çakıl (düzensiz daire), Konik Dikdörtgen (köşeleri kesilmiş kare) ve Damar (bazı yan detaylarla kare-ish). Bu üçü Geliştirici Önizleme 4’teki (Altıgen ve Çiçek) ikisine ek olarak.

Artık bir Wi-Fi ağına her bağlandığınızda yeni bir MAC adresi seçen Wi-Fi gelişmiş MAC randomizasyonu mevcuttur.

Bazı özellikler Android 11’in Beta 1 sürümü için zamanında hazır değildi. Bu, kaydırma ekran görüntülerini ve kilit ekranı için bir “Saat” özelleştirmesini içerir. ABD’deki şeyler normale döndüğünde Android 11’deki yenilikler hakkında daha fazla şey duyacağız.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like