İOS 13.5.5 beta kodunda bulunan kanıtlara göre, Apple, tek bir ödeme planında Apple Music, Apple TV + ve daha fazlasını içeren bir hizmet paketi üzerinde çalışıyor.

Önceki işletim sistemi sürümlerinde bulunmayan iOS 13.5.5 beta sürümünde “paket teklifi” ve “paket aboneliği” referansları bulundu. 9to5Mac tarafından bulunan bu kodlar Apple News + gibi servislerle ilgilidir.

Apple müşterileri uzun süredir şirketten bir hizmet paketi talep ediyor. News +, TV +, iCloud, Müzik ve Arcade’yi bir araya getiren ‘Apple Prime’ aboneliği, kullanıcılara büyük tasarruflar sağlayacak ve karşılaştıkları abonelik yorgunluğundan kurtulacak. Apple’ın hizmet teklifleri, rakip hizmetlerden çok daha ekonomik olan Aile Paylaşımı planları sunsa da, bu hizmetlerin toplam maliyeti hala çok yüksektir.

Bir analist Tim Cook’a 2019’un 4. çeyrek kazanç çağrısında bir hizmet ve donanım paketi hakkında sorular sordu

Ve sonra takip edebilseydim, sadece Apple TV + paketinde, sanırım Tim, bu gerçekten ilk kez önemli bir hizmet teklifi ve donanım teklifi paketi gördük. Bunu Apple’ın bir tür stratejik avantajı olarak görüp görmediğinizi ve daha fazla donanım artı hizmet teklifi – paketlenmiş teklifler görüp göremeyeceğimizi merak ediyor musunuz? paket servis.

Tim Cook beklendiği gibi kesin bir cevap vermedi.

Paketle ilgili soru üzerine Toni, her bir hizmete bakıyoruz ve bunun için en iyi ne olduğuna karar veriyoruz ve TV + ile, daha fazla insanın içeriği görmesini sağlamanın harika bir yolunun bunu yapacağını ve kullanıcılarımız için iyi bir hediye. Ve biz de bunu yapıyoruz. Diğer servislerde bunu yapmadığımızı da görebilirsiniz. Ve bu daha geniş bir modelin parçası değil, ya da gelecekte bir zamanlar başka bir fırsat göremeyeceğimize karar vermek istemem.

Apple Card ile şirket teorik olarak daha düşük maliyetle bir donanım ve servis paketi sunabiliyordu. Apple’ın geleceğinin hizmetlerde olduğunu fark ettiği düşünüldüğünde, bu tür demetleri yoldan çıkarırsa şaşırmayacağız.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like