Koronavirüs pandemisinin başlangıcından bu yana, uzmanlar virüsün yayılmasını engellemek için sosyal mesafeyi savunuyorlar. Bununla birlikte, sosyal mesafe aynı zamanda insanların bir araya gelip grup olarak eğlenemediği anlamına da gelir.

Bununla birlikte, Apple’ın yeni patenti size soruna bir çözüm verebilir. Apple’ın ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi ile yaptığı patente göre, “sentetik grup selfie” kullanıcıların selfies’i parçalarına ayırmasına izin verecek ve uygulama, iyi dikişli bir grup selfie oluşturmak için arka plan gibi dikkat dağıtan şeyleri temizleyecek. 

Bu özellik ayrıca, kullanıcıların canlı akışlı videoları kaydetmesine ve hatta canlı akışlı videolara kaydetmesine ve hatta kullanıcıların selfie’leri manuel olarak düzenlemesine izin verebilir.

Bununla birlikte, tüm patentlerde olduğu gibi, bunun günün ışığını asla görmemesi ihtimali vardır. Apple, bu patenti 2018’de, şirketin sadece fikri araştırdığını ve hemen bir ürün inşa etmediğini gösteren koronavirüs pandemisinden çok önce başvurdu.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like