Mart ayında, Apple   tüm mağazalarını 14 gün boyunca kapatmaya karar verdi ve daha sonra  kapatmayı süresiz olarak uzatacağını açıkladı. Geçtiğimiz ay Apple , sosyal uzaklaşma kuralları uygulayarak dünyanın dört bir yanında mağazalar açmaya karar verdi .

Ancak, teknoloji devi George Floyd’un ölümü üzerine ülke çapındaki protestoların ardından mağazaları tekrar kapatmaya karar verdi. Bu, yağmacılar ve protestocular tarafından bir dizi mağazanın hedeflenmesinden sonra geldi. Kapanış Cumartesi gününe kadar sürecek, ancak geniş hasarlı bazı mağazalar süresiz olarak kapatılacak.

Ekiplerimizin sağlığı ve güvenliği göz önünde bulundurularak, ABD’deki bazı mağazalarımızı Pazar günü kapalı tutma kararı aldık.

– Elma

Portland ,  Philadelphia ,  Brooklyn ,  Salt Lake City ,  Los Angeles ,  Charleston ,  Washington, DC ,  Scottsdale ve  San Francisco dahil olmak üzere ülke genelinde Apple Mağazaları önemli zararlar gördü. Apple açılış tarihlerini ABD’deki duruma göre güncelliyor olabilir ve durum daha da kötüleşmeye devam ederse şirketin mağazaları açamayacağını varsayabiliriz.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like