Apple tarafından gelen bilgilere göre, Apple Watch Series 6 yeni mikro LED ekran teknolojisini piyasaya sürmeyecek. Aslında, geçen yılki Apple Watch Serisi 5’e çok benziyor gibi görünüyor.

Ekran teknolojisinde yükseltme yok

Yaklaşan Apple cihazlarına ilişkin uzun bir yasal bilgi hikayesine sahip. Tweet, Japonya Ekranından (JDI) gelen giyilebilir cihaz için şu anda kullanılan OLED paneline atıfta bulunuyor. LCD panellerde yüksek bahis oynadığından ve OLED partisine katılmak için geç bir şirket olduğu için JDI’nın son zamanlarda bazı finansal sorunları vardı. 

Tabii ki, Apple hala JDI’nın en güçlü ortaklarından biri. İkincisi hala iPhone ve iPad modelleri için bazı LCD ekranlar sunuyor. Seri 5 saati ile şirket, giyilebilir cihazlara 1,57 inç ekranlar sunmaya başladı. Raporlara göre Apple, JDI’nin yeniden yapılandırılmasına 200 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.

Görünüşe göre, şirket bu yıl mikro-LED oyununa geçmeyecek. Bu nedenle, Apple Watch Series 6’daki değişiklikler dahili olmalıdır. Her şeyden önce, giyilebilir cihaz uzun zamandır beklenen yerel uyku izleme özellikleriyle ortaya çıkabilir. Ayrıca, nabız oksimetre özelliğini uygulayabilir. Kalp atış hızı monitörünü, elektrokardiyogramı ve düşme dedektörü özelliklerini birleştirir. 

Yeni özellik, kırmızı kan hücrelerinizdeki oksijen seviyelerini okuyacaktır. Normal bir okuma% 95 ila% 100 arasındadır ve kalbinizin işini yaptığını ve vücudunuza kan pompaladığını gösterir. % 92 veya daha düşük bir okuma kırmızı bayrağı kaldıracaktır. Bu özellik özellikle COVID-19 tarafından boğulmuş bir dünyada yararlıdır. 

Sonuçta, başka bir belirti görülmezse vücudunuzun bozulmasını izlemenize yardımcı olabilir.Diğer söylentiler, Apple Watch Series 6’nın Touch ID özelliğini ekleyeceğini gösteriyor. Görünüşe göre, biyometrik sensör saatin dijital tepesine yerleştirilecekti. Yeni giyilebilir cihazın Eylül ayında Apple’ın 2020 5G iPhone 12 modellerini tanıtmasıyla aynı zamanda resmi olması bekleniyor. Tabii ki, devam eden pandemi nedeniyle gelecekte her şey değişebilir.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like