Bugün Apple, watchOS 6.2.8 ve tvOS 13.4.8’in ilk beta sürümünü test amaçlı olarak geliştiricilere yayınlamaya uygun gördü. Bir geliştiriciyseniz, uyumlu Apple Watch ve Apple TV’nizdeki en yeni beta sürümlerini şu anda Apple Developer Center’dan indirebilirsiniz. Beta sürümleri ve güncellemelerden neler bekleyebileceğinizle ilgili daha fazla ayrıntı görmek için sayfayı aşağı kaydırın.

watchOS 6.2.8 ve tvOS 13.4.8 Beta 1 Test Amaçlı Geliştiriciler Tarafından Kullanılabilir

İlgileniyorsanız, watchOS 6.2.8 beta 1, Apple Watch için ücretsiz olarak kullanılabilir. İPhone’unuzdaki özel Apple Watch uygulamasıyla uyumlu Apple Watch modellerine indirilebilir. Tek yapmanız gereken Genel> Yazılım Güncelleme’ye gitmek ve gitmekte fayda var.

Güncellemeden önce, Apple Watch’unuzun pil ömrünün yüzde 50’sinden fazlasına sahip olması ve bir şarj cihazına yerleştirilmesi gerektiğini unutmayın. Dahası, iPhone’unuzun menzili içinde olmalısınız. Şu an itibariyle, Apple’ın watchOS 6.2.8 ile karışıma eklediği değişikliklere aşina değiliz. Büyük olasılıkla, yeni beta güncellemesi tabloya hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri getirecektir. Yine de, bir şey keşfedildikçe sizi haberdar edeceğiz.

tvOS 13.4.8 beta 1, dördüncü ve beşinci nesil Apple TV modelleri için tasarlanmıştır. Xcode kullanılarak yüklenmiş bir profil kullanılarak Apple TV’ye indirilebilir. Masaya ne getirdiğine gelince, bu noktada söz konusu değil. Ayrıca, tvOS güncellemeleri, sunduğu ileriye dönük eklemeler listesine ilişkin olarak her zaman küçük çaplı olmuştur.

Şu an itibariyle, watchOS 6.2.8 ve tvOS 13.4.8 beta 1’deki değişikliklere aşina değiliz. Bununla birlikte, geliştiriciler en son sürümle uğraşır tamamlanmaz sizi en son güncellemenizi sağlayacağız. Apple ayrıca iki gün önce geliştiricilere iOS 13.5.5 ve macOS 10.15.6 beta sürümünü yayınladı , bu yüzden bunu da kontrol edin.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like