Koronavirüsün neden olduğu bir hastalık olan COVID-19 sayesinde , neredeyse tüm teknoloji olayları ya iptal edildi ya da sadece çevrimiçi yapıldı . Salgın durum zamanla daha da kötüleşti ve daha da kötüsü, günlük yaşamın normale ne zaman döneceğini tam olarak bilmiyoruz.

Diğer büyük teknoloji olaylarının nasıl iptal edildiği veya yeni bir tarihe itildiği gibi, Computex 2020 artık dünya çapında COVID-19 vakaları arttıkça kamu güvenliği endişeleri nedeniyle ertelendi. Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) ve Taipei Bilgisayar Birliği (TCA), Computex 2020’yi 28-30 Eylül tarihlerine ertelediklerinde pandemi durumunun Eylül ayı sonuna kadar iyileşebileceğine inanıyor. Etkinlik başlangıçta 2-6 Haziran tarihleri ​​arasında planlanmıştı.

Tüm katılımcıların sağlık ve güvenliğini dikkate alarak dünyanın dört bir yanındaki katılımcılara ve ziyaretçilere hizmet vermeye devam etmek için COMPUTEX, 28-30 Eylül tarihlerinde Taipei Nangang Fuar Merkezi, Salon 2’de (TaiNEX 2) yeniden planlandı ve 5G ve iletişim sunacak, akıllı çözümler, oyun oynama ve InnoVEX (girişimler).

Ancak çoğu teknoloji etkinliğinde olduğu gibi TAITRA, endüstrinin Computex ile bağlantıda kalmasını sağlamak için bir dizi çevrimiçi hizmet sunuyor. Çevrimiçi hizmetler dizisi şunları içerecektir:

  1. #COMPUTEXOnlineTalks – Intel, NVIDIA, Qualcomm, Supermicro, Delta Electronics, BenQ Business Solutions Alliance’ın kilit yöneticileri, AI ve 5G’deki en son teknoloji trendlerini paylaştı ve gelecekteki teknolojiyi ilk COMPUTEX sanal etkinliğinde tartıştı. 2 Haziran’daki ilk çıkışından sonra, canlı yayın 400.000’den fazla izleyici tarafından izlendi.
  2. COMPUTEX Online Tedarik Toplantıları – 14 ilçeden 30 VIP alıcı 3 Haziran’da Tayvanlı tedarikçilerle yeni iş fırsatları yakaladı.
  3. #InnoVEXOnlineDemo – Startups, yeni ürünlerini ve teknolojilerini 29 Haziran’da Taiwan Trade Show’un YouTube kanalı üzerinden sergileyecek.
  4. COMPUTEX Online 2D Sergisi. – Katılımcıların ürün ve hizmetlerini sergilemek ve tanıtmak için 28 Eylül’de yeni çevrimiçi platform açılacak.

Ancak organizatörler, Computex 2021’in zamanında başlayacağından umutlu.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like