Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, ABD’li bir yazarın attığı tweetlere cevaben “Amazon’u parçalama zamanı” tweetini attı. Musk, tweetinin devamında “tekelleşmenin kötü” olduğunu da söyledi.

  • Musk, çevrimiçi perakendeci Amazon.com, işinin artan boyutu ve kapsamı için düzenleyicilerden incelemeyle karşı karşıya kaldığı için tekellerin yanlış olduğunu tweetledi
  • Üretken bir tweeter olan Musk, geçmişte koronavirüs salgını ve elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın stoğundaki yazıları nedeniyle eleştirildi

Tesla genel müdür Elon Musk Perşembe günü bir tweet’te “Amazon’u parçalama zamanı” olduğunu ve Amazon.com baş yönetici Jeff Bezosuzay araştırmalarına yatırım yapan bir milyarder daha.”Tekeller yanlış,” diye mırıldandı Musk, Bezos’u etiketlerken, dünyanın en zengin adamı.

Çevrimiçi perakendeci Amazon, işinin artan boyutu ve kapsamı için federal düzenleyiciler ve milletvekilleri tarafından incelenen bir dizi teknoloji şirketi arasında yer alıyor.

Musk’un gönderisi, COVID-19 Hakkında Raporlanmamış Gerçekler ve Kilitleme adlı kitabının , belirtilmemiş yönergeleri ihlal ettiği için Amazon’un Kindle yayın bölümünden kaldırıldığını söyleyen bir yazarın tweetine yanıt olarak geldi .

Bir Amazon sözcüsü kitabın yanlışlıkla kaldırıldığını ve eski haline getirildiğini söyledi. “Yazara haber verdik,” dedi bir e-postayla.Geçen yıl, Space Exploration Technologies Corp (SpaceX) yöneticisi Bezos’un Mavi Kökenli Federasyonuydular takımyıldızı inşa etme çabalarının yıllar arkasındaydı. Musk, kurucusu ve genel müdürüdür.

SpaceX, hangi Starlink uydularını uzaya fırlattı geçen yıl.35 milyondan fazla takipçisi ile Musk üretken bir tweeter. Geçmişte, çeşitli konulardaki yazıları için eleştirildi.koronavirüs salgını elektrikli otomobil üreticisine Tesla’nın stoku.

SCMP Research tarafından getirilen Çin AI Raporu 2020’yi edinin. Derinlemesine vaka çalışmalarımızla Alibaba, Baidu ve JD.com’un AI emelleri hakkında bilgi edinin ve endüstrilerdeki AI’nın yeni uygulamalarını keşfedin. Rapor ayrıca, önde gelen Çin AI şirketlerinden (canlı Soru-Cevap oturumları aracılığıyla) C düzeyindeki yöneticilerle etkileşim kurmak için web seminerlerine özel erişimi de içeriyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like