Epic Games şu sıralar gündemimize çok sık girmeye başladı. Zira geçenlerde 21 Mayıs tarihine kadar ücretsiz dağıtacağını ilan ettiği GTA 5 ile oyun mağazası yoğunluktan kaynaklı olarak bir süre çöktü. Kısa sürede bu sorunu düzelten Epic Games mağazası için şimdi yeni bir özellik geliyor. Epic Games self servis iadesi yapmayı sağlayacak. Söz konusu oyun iadelerinde bazı şartlar bulunuyor.

Yeni güncelleme ile gelen Epic Games self servis iadesi:

Epic Games iade süreçlerini daha basit ve iyi duruma getirmek amacıyla yeni bir güncelleme yayımladı. Bu güncellemeye göreyse kullanıcılar bundan sonra bir oyunu aldılarsa ve bu oyunu iade etmek isterlerse 14 günlük bir süreleri olacak ve bu oyunu 2 saatten az oynaması gerekecek.

Yani oyunu beğenmemeye ve iade etmeye karar vermek amacıyla bir saatten biraz çok zamanınız var. Eğer bu şartları sağlarsanız rahatlıkla oyunu iade edebiliyorsunuz. Epic Games yenilenen iade sistemi ile beraber oyunseverlerin daha çok oyunu deneyimleyebilmesini ve seveceği oyunları kütüphanesinde tutmasını sağlıyor.

Benzer bir iade sistemi Steam‘de esasen halihazırda bulunuyor. Yeni güncellemesiyle Epic de bu iade sistemine kendisini birleşik ediyor.

Geri ödemeyi alabilmek amacıyla Epic Games’in internet sitesinde hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Bunun sonrasında sağ üstteki “Hesap” menüsüne tıklamanız ve “İşlemler” sekmesine gitmeniz lazım. İade etmek dilediğiniz oyuna tıklayın ve “Geri Ödeme” sekmesini belirtin. Eğer durumunuz uygunsa(14 gün ve toplamda 2 saat oynamamış olmak) para iadesi kısa sürede geliyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like