Google I/O tamamen COVID-19 salgını nedeniyle iptal edildiğinde, arama motoru devi şimdi 3 Haziran’da Android 11: Beta Lansman Gösterisine ev sahipliği yapıyor.

Beklendiği gibi, etkinlik YouTube’da planlanan tarih ve saatte canlı olarak yayınlanacak. Etkinlik sırasında şirket, temelden geliştiriciler için derinlemesine tartışmalara kadar çok sayıda konu hakkında konuşacak.

Etkinlik hala bir hafta uzakta olmasına rağmen, Google, Android 11 ile ilgili tüm görevlerin listesini yayınlamaya karar verdi. Gelecek Beta Lansman Partisi ile ilgili tüm ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz.

Android 11 Beta Lansmanı Partisi: Ne Olacak?

Daha önce de belirtildiği gibi, şimdi etkinlikte gerçekleşecek olan “tıka basa layık” görüşmelerin bir listesine sahibiz. Bu 10 müzakere başlangıçta I/O 2020 için planlanmıştı. Aşağıdaki listeyi bulabilirsiniz.

  • Android’deki yenilikler
  • Sistem kullanıcı arayüzündeki yenilikler
  • Android 11’de her şeyin gizliliği
  • Android 11 ile depolama erişimi
  • Android’de Kotlin
  • Android Jetpack’teki yenilikler
  • Android Geliştirme Araçları’ndaki yenilikler
  • Tasarım Araçları’ndaki yenilikler
  • Google Play’de yenilikler
  • Play Commerce’deki yenilikler

Etkinlik ayrıca, #AskAndroid hashtag’i kullanarak herkesin katılabileceği canlı bir Soru-Cevap oturumundan oluşacak. En önemlisi, Google’ın ilk Android 11 Beta sürümünü başlattığını göreceğiz. Farkında olmayanlar için ilk Beta bu ay ilk başta bekleniyordu. Beklendiği gibi, koronavirüs salgını nedeniyle gecikti.

Son olarak Google, etkinliğin görsel özetlerini oluşturarak eskiz defterlerini bu etkinliğe katılmaya davet ediyor. Katılan sketchers özellikli almak için bir şans için #Android11 hashtag’ının yararlanabilirler.

Markanın Pixel 4a akıllı telefonunu etkinlikte gösterip göstermeyeceğini merak edenler için cevap büyük olasılıkla Hayır!. Son söylentiler ve sızıntılar göz önüne alındığında, Pixel 4a Temmuz ayı ortasına kadar resmi duyurusunu görmeyecek.

LiveStream’i nerede ve nasıl izleyebilirsiniz?

Aşağıda bağlı YouTube videosuna giderek Android 11: Beta Lansman Gösterisine kolayca katılabilirsiniz. Etkinliği kaçırmak istemiyorsanız, canlı akış başladığında size bir bildirim gönderecek olan Hatırlatıcı Ayarla düğmesini kullanabilirsiniz.

Etkinlik YouTube’da başladığında Google ayrıca Twitter’daki takipçilerini de bilgilendirecek. Ayrıca, etkinliğin yarışmasından sonra görüşmelerin önizlemelerini de görmeliyiz.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like