Ekim ayında Adobe Photoshop Elements 2020 uygulamasını Microsoft Store’a getirdi.

Uygulama, otomatik fotoğraf renklendirme, tek tıklamayla konu seçimi ve cilt yumuşatma ile düzenlemenize, oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır. Kılavuzlu Düzenlemeler, istenmeyen nesneleri kaldırmanıza, eğlenceli desenleri fırçalamanıza, arka planları değiştirmenize yardımcı olur.

Güncellenmiş uygulama aşağıdaki yeni özelliklere sahiptir:

  • Otomatik fotoğraf renklendirme – Fotoğraflardaki renkleri değiştirin veya otomatik renklendirme ile siyah beyaz görüntüleri canlandırın. Adobe Sensei teknolojisi ile.
  • Otomatik Fotoğraf Efektleri   –  Otomatik  Oluşturmalar arasında yeni Desen Fırçası, Siyah Beyaz Seçim, Resimli ve Alan Derinliği efektleri bulunur. Adobe Sensei yapay zeka teknolojisi ile.
  • Tek tıklamayla konu seçimi – Tek bir tıklamayla fotoğrafınızın konusunu otomatik olarak seçin. Ardından kolayca bir efekt uygulayın veya nesneyi kırpın ve başka bir fotoğrafa ekleyin. Adobe Sensei teknolojisi ile.
  • Otomatik deri kaplama – Deri kaplama özelliği ile tasvir edilen kişilerin daha fotojenik görünmesini sağlayın. Adobe Sensei teknolojisi ile.
  • İstenmeyen nesneleri   kaldırma – Elektrik kablolarını, yayaları ve diğer yanıltıcı nesneleri çıkararak hedefinizi vurgulayın.

Mesajınızı bir sonraki seviyeye çıkarmak normalde 99,99 dolara mal olur, ancak sezonu kutlamak için şirket önümüzdeki 30 gün boyunca yazılımı sadece 69,99 dolar.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like