Beklediğimiz ana bilgi parçalarından biri, Samsung’un bir sonraki amiral gemisi telefonunu Galaxy Note 20 ismi altında ortaya çıkarmayı planlaması . En son spekülasyonlar, açılış için 5 Ağustos’u ve satış tarihi için potansiyel olarak 20 Ağustos’u işaret ediyor.

Eğer doğruysa, Samsung, söylentilerdeki Galaxy Fold 2’nin  ve Galaxy Z Flip’in 5G versiyonunun yanı sıra, Galaxy Note 20’yi tanıtacak . Ölümcül koronavirüs vakaları dünya çapında artıyor, uzmanlar, Korea Herald’ın Samsung’un Güney Kore’nin ana üssünde bu hafta ortaya çıkan yeni vakaların arttığını bildirdi  . Bu arada, tüm dünyada Black Lives Matter protestocuları ırkçılığa karşı gösteri yapmak için yürüdüler. Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü , dünya ekonomisinin “yaklaşık bir yüzyıldaki en ciddi durgunlukta” olduğunu söyledi .

Samsung, ‘Galaxy Note 20’nin var olduğunu itiraf etti

Cihaz adını açıklamadan Samsung, Nisan ayında şirketin başka bir Note telefonu yaptığını duyurdu . Resmi olarak bilmediğimiz şey ise cihazın adı. Fakat tahminlerimiz cihazın Galaxy Note 20 adı ile çıkacağı .

5 Ağustos lansman tarihi ve 20 Ağustos satış tarihi

Samsung tarih çizgisini takip ederse ve Ağustos ayında Galaxy Note 20 ailesini tanıtırsa, çoğu ülkede çeşitli pandemi durumları göz önüne alındığında, tanıtım etkinliğinin sanal olacağından eminiz . Bir  Kore Herald sızıntısa göre ; Apple, Huawei ve OnePlus gibi rakipler de pandemi nedeniyle telefon lansmanlarını çevrimiçi olarak yapacaklar.

Neredeyse her Note telefonunun ağustos ayında , Apple’ın sonbahar iPhone lansmanından önce gelmesi alışık olduğumuz bir durum . Apple’ın iPhone 12 serisinin satışını coronavirüs nedeniyle Ekim ayı sonuna kadar erteleyebileceği söylentileri ortalıkta dolanırken Samsung‘un nasıl bir atacağı henüz belli değil .

Yeni telefonlar: Note 20 ve Note 20 Plus ile Sürpriz Galaxy Note 20 Ultra !

Geçen yıl, Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus’ı piyasaya sürdü . Bu yıl iki yeni Note görmemek olağandışı olurdu. Çok sayıda söylenti Noet 20 ve Note 20 Plus beklentisini desteklemektedir.

Galaxy S20 Ultra için kesin olmayan duyumlar var . Bazı söylentiler bunu teşvik ederken, diğerleri geri çekiliyor. Eğer Bir Galaxy Note 20 Ultra varsa 7 inçten fazla bir ekrana sahip olurdu.

Yapılan sızıntılar ve duyumlara göre Note 20 ekran boyutları:

  • Galaxy Note 20 : 6,4 ila 6,7 ​​inç ( 2,345 x 1,084 piksel çözünürlük)
  • Galaxy Note 20 Plus : 6.9 inç (165 milimetre boyunda, 77.2 mm genişliğinde ve 7.6 mm kalınlığında)
  • Galaxy Note 20 Ultra : 7 inçten fazla

Ultrafast 120Hz ekran, S20 Ultra’dan daha fazla pil tasarrufu sağlayabilir

Üst düzey Galaxy S20 telefonlarda 120Hz ekran var ve buda Note 20 serisinin daha iyi bir ekrana sahip olabileceği düşüncesini uyandırıyor . Yüksek ekran yenileme hızına sahip telefonlar, premium pazarda bir trend. Her pikseli standart 60Hz’den (saniyede 60 kez) daha sık yenileme seçeneğine sahip herhangi bir ekran, akıcı videolar ve oyun oynama vaat ediyor.

Danimarkalı blog Galaxy Club biraz daha derine inerek, cihazın pilinin Galaxy S20 Ultra’dan% 15 ila% 20 daha az enerji kullanacağını ifade ediyor.

Note 20 kamerasında 100x Zoom olabilir

Şimdi en sevdiğimiz telefon konularından biri olan kamera özelliklerinden bahsedelim . Galaxy Note 20 serisinde 100x zoom olacak mı yoksa olmayacak mı? Bu sorunun cevabının ilginç bir yanı var. Samsung, Galaxy S20 Ultra’nın S20 serisi arasında benzersiz bir varlık olan ve telefonun stratosferik fiyatını haklı kılan özelliklerden biri olan Space Zoom adlı 100x AI destekli zoomunuda gururla duyurdu.

Söylentilere dayalı görüntü oluşturucuların ve sözde kasa tasarımlarının sızıntılarının , Galaxy S20 serisine benzer büyük kamera sensörleri için kare kesikler gösterdiğine dikkat çektiler .

  • Galaxy Note 20 : 12 megapiksel geniş açılı , 64 megapiksel telefoto, 12 megapiksel ultra geniş açı
  • Galaxy Note 20 Plus : 108 megapiksel (ana), 12 megapiksel telefoto, 12 megapiksel ultra geniş açı. 50x zoom. Lazer odaklama, yakın plan çekimlerde odaklamanın ince ayarına yardımcı olabilir.

Winebach, Note 20 Plus’ın 108 megapiksel sensöre sahip olacağını da kabul ediyor .

Selfie Kamerası ?

Galaxy Note 20’nin Samsung’un ekranın altında oturan ilk kamerasını kullanabileceği konusunda bir söylenti dolaşıyor . Doğruysa, sensörün çoğu zaman görünmeyeceği anlamına gelir. Örneğin, kamerayla çalışan bir uygulamayı kullanırken, örneğin bir selfie veya görüntülü sohbet yaparken nereye bakacağınızı belirtmek için sensörü “görebiliyor olabilirsiniz”.

Galaxy Note 20 pil, işlemci, depolama boyutu, RAM

Çeşitli söylentilere dayanarak bazı olası özellikleri derledik .

  • İşlemci : Qualcomm Snapdragon 865, Samsung Exynos 990 veya Exynos 992
  • Dahili depolama : 128GB veya 256GB
  • RAM : 8GB, 12GB, 16GB
  • Batarya : Note 20: 4.000mAh. Note 20 Plus: 4.500mAh

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like