Huawei P40 Pro modeli şu anda DxOMark ses ve kamera performansı derecelendirme kuruluşu tarafından en iyi kameraya sahip telefonlar listesinin başında yer almaktadır. Huawei’nin önemli bir yetkilisinin belirttiğine göre henüz oldukça uzun bir süreç olmasına rağmen gelecek sene tanıtılacak olan Huawei P50 serisi şimdiden geliştirilmeye başlandı.

Huawei, önümüzdeki sene piyasaya süreceği bu modeller ile P40 Pro modelinde sahip olduğu en iyi kameraya sahip akıllı telefon modeli unvanını korumak istiyor. Huawei P serisinin Genel Müdürü Wang Yonggang yeni model ile ilgili bazı detaylar paylaştı.

P serisinin patronu olarak adlandırabileceğimiz Yonggang, P serisindeki amiral gemisi modellerini piyasaya sürmeden 18 ay önce geliştirmeye başladıklarını açıkladı. Yani bu açıklamaya göre P40 serisi tanıtılmadan önce bile P50 serisinin geliştirilmeye başlandığını çıkarabiliriz.

Wang Yonggang, genel olarak lansman tarihinden bir sene önce Ar-Ge ekibinin cihazlarda bulunacak yenilikçi teknolojiler ve çözümler üzerinde bir araya geldiğini belirtti. Buradan anlamamız gereken şey ise bu toplantının Mart ayında gerçekleşmiş olması. Bunun nedeni ise şirket P serisindeki modelleri her sene Mart ayında tanıtıyor olmasıdır.

Şirket yöneticisi bir sonraki P serisi amiral gemileri hakkında iddialı konuştu. Yaptığı açıklamada yeni modellerin en son teknolojilere sahip olacağını belirtti. Bunun yanında yeni modellerin yine en iyi kameraya sahip cihaz olması yönünde çalıştıklarını söyledi.

Huawei’nin bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı en üst seviye amiral gemisi Mate 40 serisinde ilk defa 5nm süreci ile üretilen Kirin 1000 yonga seti kullanılacak. Bu amiral gemisi çipin gelecek sene tanıtılacak modellerde de sunulması bekleniyor.

“Gelecek Sene Tanıtılacak Olan Huawei P50 Serisi Şimdiden Geliştiriliyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like