Google Phone uygulaması beta kısa süre önce kullanıcıların Google Duo’a kolayca atlamasına olanak tanıyan kullanışlı bir özellik ekledi. 

Şirket yeni bir Google Duo düğmesi ekledi, üzerine dokunduğunuzda Duo uygulamasının ana ekranı getirilecek. Düğme, Google Telefon uygulamasındaki çevirici düğmesinin hemen üstünde bulunabilir.

Telefon uygulaması beta’nın kişiler görünümündeki Google Duo düğmesi, Pixel kullanıcıları için zaten mevcuttu ve bu özellik şimdi Pixel olmayan akıllı telefonlar için kullanıma sunuluyor.

Google Duo, Google Telefon uygulamasına zaten iyi entegre edilmiştir. Telefon uygulaması şu anda sesli bir çağrıdan Google Duo video görüşmesine geçmenize izin veriyor – bir düğmeye dokunmak kadar kolay ve basit. Karşılaştırma amacıyla, sesli aramadan Duo aramasına geçiş yapma özelliği, kişiler görünümünde bir Google Duo düğmesine sahip olmaktan çok daha yararlıdır.

Bu özellik daha çok insanların Google Duo’yu fark etmesini ve sonunda kullanmasını sağlama girişimi gibi görünüyor. Okuyucularımızdan kaç tanesi video görüşmesi için gerçekten Google Duo kullanıyor? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like