Honor kısa bir süre önce Honor Play4 ve Honor Play4 Pro akıllı telefonlarını tanıttı. Yaklaşan Honor Play 4e’nin bir posteri şu anda Çin’in Weibo mikroblog platformunda yayınlanıyor. Poster, akıllı telefonun tasarımını ve temel özelliklerini ortaya koydu.

Poster, Honor Play 4e’nin 6.39 inç delikli bir ekranla donatıldığını gösteriyor. Akıllı telefonun arka tarafında 13 megapiksel birincil atıcı ile dikey üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Yakışıklı bir parmak izi okuyucu ile donatılmış görünmüyor.

Honor Play 4e’nin sağ kısmında bir ses rocker ve bir güç tuşu bulunmaktadır. Yakışıklı 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile donatılmıştır. Telefon 4.000mAh bataryadan güç alıyor ve Kirin 710A SoC tarafından sürülüyor. Poster, Honor Play 4e’nin 4GB + 128GB sürümünün Çin’de üç haneli bir fiyat etiketine sahip olduğunu ima ediyor. Akıllı telefon piyasadaki diğer modellerde mevcut olabilir.

Son zamanlarda, Çinli bir tahminci geçen yıl Eylül ayında resmiyet kazanan Honor Play 3’ün yeni bir versiyonunun geldiğini iddia etmişti. İki telefon arasındaki temel fark, yeni versiyonun 14nm Kirin 710A SoC ile donatılmış olması ve Play 3’te Kirin 710F özellikli olduğunu ortaya koydu.

Muhtemelen, bahşiş verenin bahsettiği telefon, Play 4e ile aynı görünüme sahip olan Honor Play 3 olabilir. Her iki telefonun özellikleri bile oldukça benzer. Yonga setinin yanı sıra, iki cihaz arasındaki tek önemli fark, Play 4e’nin 13 megapiksel üçlü kamera kurulumuna sahipken, Play 3’lerin üçlü kamera ünitesinde 48 megapiksel birincil lens bulunuyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like