Honor, 2 Temmuz’da phablet akıllı telefon serisini canlandırmak için hazırlandı. Honor X10 Max, cihazı açık bir şekilde ortaya çıkaran bir Weibo yazısı aracılığıyla canlı görüntülerde gösterdi. Spesifikasyonları zaten önceki sızıntıların izniyle biliniyor.  

Son sızıntı Dijital Sohbet İstasyonu’ndan geliyor. Popüler Çinli tipster, Honor X10 Max’in Siyah, Mavi ve Mor çeşitlerinde geleceğini ortaya koydu. Ayrıca, telefonun arkası tüm ihtişamıyla ortaya çıkıyor. Tipster ayrıca, sızıntıları tedarik eden bilinmeyen bir çalışana göre, telefonun dijital ödemeler için çok işlevli NFC’ye sahip olacağını söyledi.

Matris Stilli Kameralar

Bu, kamera modülü ile matris tarzı kare bir muhafazanın varlığını doğrular. Görebildiğimiz kadarıyla, ortada el feneri olan ve sağ altta bir IR sensörü gibi görünen iki lens var. Süper Gece Görüşlü bir AI logosuna ve 1: 1.8 / 27 ASPH’ye kazınmış. 

Ancak listeleyen bir TENAA göre , biz zaten cihaz 48MP birincil ve 2MP makro sensörü spor biliyorum. Ayrıca ön çentiğin içinde 8MP selfie atıcıya ev sahipliği yapıyor. Bunun dışında, aynı tarafta çerçevenin üstünde ve altında simetrik hoparlörler bulunur. 

Üst kısımda ikincil bir mikrofon bulunurken, alt kısımda normal USB-C ve 3,5 mm ses jakı bağlantı noktaları bulunur.

Honor X10 Max: Bilinenler

X10 Max şehirdeki yeni bir çocuk değil. Tasarımın bir kısmı şirketin kendisi tarafından zaten ortaya çıktı ve dört gün sonra piyasaya sürülecek. Şirket, ekranın Huawei’nin P ve Mate serisi akıllı telefonlarında da bulunan daha yüksek parlaklık, düşük güç tüketimi için bir RGBW ekran olacağını söyledi.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like