HP bugün yeniden tasarlanan OMEN 15 oyun dizüstü bilgisayarını çeşitli iyileştirmelerle duyurdu. Bu yeni model, önceki nesle göre% 8 daha kısa ve% 11 daha incedir ve her zamankinden daha güçlüdür.

Mükemmel oyun deneyimi sunmak için OMEN 15, 32 GB’a kadar DDR4 RAM, 10. Nesil Intel Core i7 H serisi işlemciler ve 1 TB’a kadar PCIe SSD ile yapılandırılabilir. HP, ilk kez kullanıcının Intel işlemciler yerine AMD Ryzen 7 H serisi işlemcileri seçmesine de izin veriyor. GPU cephesinde, müşteriler MAX-Q Design ile NVIDIA GeForce RTX 2070 Super’e kadar seçim yapabilir. HP OMEN 15, OLED, UHD 120 Hz veya FHD 300 Hz’e kadar seçeneklere ve NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip 15,6 inç çapraz ekran ile birlikte gelir.

OMEN 15’teki termal iyileştirmeler:

HP, termal verimliliği optimize etmek, sabit ama sessiz fan akustik kontrolünü sürdürmek ve OMEN Command Center’daki Dinamik Güç özelliğiyle performansı en üst düzeye çıkarmak için endüstrinin ilk uygulanan IR ısıpil sensörünü bir oyun dizüstü bilgisayarında sunar. OMEN Tempest Cooling Teknolojisi, genişletilmiş havalandırma açıklıkları ve beş yönlü hava akışı sağlamak ve bu dizüstü bilgisayarı masaüstü düzeyinde CPU performansına itmek için üç taraflı havalandırmayı kullanan 12 V’a kadar fanla işleri soğuk tutar.

OMEN 15 dizüstü bilgisayar, isteğe bağlı anahtar başına tam RGB aydınlatmasıyla Mica Silver ve Shadow Black renkleriyle sunulur. Fiyatlandırma detaylarını aşağıdaki resimde bulabilirsiniz.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like