HP bugün HP ZBook serisine, ZBook Firefly 14 ve ZBook Firefly 15’e yeni ilaveler yaptığını açıkladı. HP’ye göre ZBook Firefly 14, dünyanın en küçük ve en hafif mobil iş istasyonudur. ZBook Firefly 15, HP’nin en hafif 15 inçlik mobil iş istasyonudur.

Her iki yeni ZBooks da 4GB video belleğine sahip NVIDIA Quadro P520 grafik kartı ve 10.Nesil altı çekirdekli Intel Core işlemcilere sahip. 500 nit parlaklığa sahip HDR 400 4K UHD ekran sayesinde mükemmel izleme deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. HP Z tahmin algoritmaları gücü gerçek zamanlı olarak dinamik olarak değiştirebilir ve Z Güç Kaydırıcısı her iş akışı için performansı dengeler. Tüketiciler ayrıca kesintisiz ağ bağlantısı için 4G’ye kadar gigabit LTE (4 × 4) seçeneğine sahiptir.

17 saate kadar pil ömrüyle ZBook Firefly, güç kullanıcılarının, yaratıcıların ve STEAM öğrencilerinin MIL-STD 810G güvenilirliği ve dayanıklılığı, sektör lideri güvenlik özellikleri ve daha büyük, daha parlak bir ekranla hareket halindeyken üretken kalmalarını sağlar .

ZBook Firefly 14 G7 ve ZBook Firefly 15 G7’nin Ağustos ayında 1.099 $ ‘dan başlaması bekleniyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like