Intel, Killer marka bağlantı modülleriyle en iyi bilinen bir şirket olan Rivet Networks’ü satın aldığını duyurdu. Silikon devi, bu hareketin Wi-Fi standardizasyonunun bir savunucusu olarak duruşunu artıracağını iddia ediyor. Ayrıca, bu teknik özellikler açısından şirketin rekabette önde olmasına yardımcı olabilir.

Killer , genellikle yüksek performanslı PC’lerde bulunan Wi-Fi kartlarla ilişkilendirilmiş bir addır : örneğin, yeni AX1650 i modülü Alienware Area-51m R2’de bulunur . Saniyede 2,4 gigabit (Gb / s). Şimdi, bu marka ve Rivet Networks şirketinden tüm diğerleri Intel’in bir parçası haline geldi .

2 şirket bir araya gelerek yeni bir ekip kurdu. Rivet Networks’ün İntel’e tamamen entegre olacağı bildirilmektedir; örneğin, Rivet Networks genel müdürü Mike Cubbage, yeni Bağlantı Yenilikleri Kıdemli Müdürü olarak Intel’e girecek.

Çip üreticisi, Project Athena ve Wi-Fi 6 teknoloji geliştirme gibi iş alanlarını bilgilendirmek ve geliştirmek için yeni satın alımından yararlanmak istediğini belirtti . Daha sonra , kendi mevcut kablosuz çözümlerini ( oyun PC’leri dahil olanlar) artırmak için pratik olarak Killer’in ev adını korumayı da amaçlamaktadır 

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like