İOS için Microsoft Whiteboard bir güncelleme aldı. Güncelleme önemli bir yeni özellik ve düzenli hata düzeltmeleri ve kalite iyileştirmeleri. Ancak en önemlisi, güncelleme şimdi iOS 12 veya üstünü çalıştırmanızı gerektirecek.

En son güncellemenin yüklü olduğu yeni özellik hakkında konuşmak, ekip arkadaşlarınıza şablon öğeleri atayabileceksiniz ve ardından Beyaz Tahta bunları otomatik olarak e-posta özetinize ekleyecektir. Resmi değişiklik günlüğünü aşağıda görebilirsiniz.

Şimdi iOS 12.0 veya üst sürümünü gerektirir. Artık ekip öğelerinize şablon öğeleri atayabilirsiniz; Beyaz Tahta bunları otomatik olarak e-posta özetinize ekler. Bu sürüm ayrıca düzenli hata düzeltmeleri ve kalite iyileştirmeleri içerir.

Son zamanlarda Microsoft , iOS Microsoft Whiteboard uygulamasında köprüler için destek de ekledi. Özellik, yapıştırdığınız bağlantıya göre otomatik olarak bir küçük resim oluşturur.

Microsoft Whiteboard uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan iOS aygıtınıza indirip yükleyebilir veya App Store’a gidip uygulamayı arayabilirsiniz. İOS uygulamasıyla ilgilenmiyorsanız, Microsoft Whiteboard web uygulamasını da kontrol edebilirsiniz  ve cihazlarda kullanılabilir.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like