Artık hemen hemen her uygulamada karanlık mod desteğinin bulunduğunu görebiliyoruz. Değişen tasarım anlayışlarımız ve akıllı telefonların sürekli gündem olan verimliliği bizi hem şık görünen hem de kolay uygulanabilen tasarrufa götürüyor. Dünyanın en büyük sosyal medya sitesi Facebook karanlık mod müjdesini iOS kullanıcıları için veriyor.

Bu özellik henüz tüm kullanıcılara sunulmadı, sınırlı bir kullanıcı kitlesinde özellik kullanılabilir durumda. Yakın zamanda herkes için kullanılabilir olacak.

iOS’te Facebook karanlık mod desteği

Bugün paylaşılan bir tweet, iOS kullanıcısının Facebook programsının karanlık moda geçiş yaptığını gösteriyor. Özellik bütün kullananlara dağıtıldığında ayarlar sekmesinden açıp kapatabileceğiz. Kardeş program Instagram düzenin varsayılan ilişkisine göre aydınlık ve karanlık arasında geçiş yapıyordu. Facebook’ta ise ayarlardan seçebilmemiz daha kullanımı kolay bir seçenek.

Facebook karanlık mod özelliğini yenilenen internet sitesi ile kullanıma sokmuştu. Ardından Android cihazlara sunulan yenilik nihayetinde Apple kullanıcılarına da sunuluyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like