Microsoft, Windows 10’daki PWA deneyimini iyileştirmek için çok çalışıyor ve yakın zamanda Build 2020’de PWA’lar için yeni güncellemeler duyurdu. PWA deneyimi Yerel uygulamalar kadar iyi olmasa da, yeni Edge güncellemeleri Windows 10 kullanıcıları için bunu geliştirmelidir.

İlk olarak Techdows tarafından fark edilen yeni Microsoft Edge Canary güncellemesi, Build 2020’de gösterilen yeni PWA deneyimini etkinleştirmek için bir işarete sahip. Edge Canary kullanıyorsanız “edge: // flags / # edge-web” adresini ziyaret edebilirsiniz. app-identity-proxy ”(tırnak işaretleri olmadan) başlık çubuğu özelleştirmesi, Kısayollar ve daha fazlası gibi yeni özellikleri etkinleştirmek için kullanılır. Bayrağın yalnızca Windows 10 Mayıs 2020 Güncellemesinde çalışacağını unutmayın, bu nedenle Insider sürümlerini kullanıyorsanız veya MSDN’den ISO kullanarak Mayıs 2020 Güncellemesine yükselttiyseniz , yeni güncellemeleri deneyebilmeniz gerekir.

Özelliğin Microsoft Edge Stable’a ne zaman sunulacağı konusunda hiçbir kelime yok, ancak güncellemenin yakın gelecekte beklemesini bekliyoruz. Microsoft henüz Windows 10 Mayıs 2020 Güncelleştirmesi’ni kullanıma sunmadı, bu nedenle Windows Güncelleştirmeleri’ni kullanarak güncelleştirmeyi planlıyorsanız bir süre beklemeniz gerekecek.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like