Microsoft’un bu yıl içinde Surface Duo’yu piyasaya sürmesi bekleniyor ve şirket cihazın teslimatını sağlamak için her şeyi yapıyor. Son zamanlarda Microsoft , Chromium emülatörüne çift ekran desteği ekledi ve şimdi şirket, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için Android’in başka bir yönü üzerinde çalışıyor.

Windows Latest’e göre Microsoft, Surface Duo’da ekran kalemi desteğini geliştirmeye çalışıyor. Bu, cihazdaki Yüzey Kalemi desteğini geliştirmeli ve sıvı kullanıcı deneyimine neden olacaktır. Microsoft, çift ekranlı cihazlarla sorunsuz bir şekilde çalışmak için dokunmatik ve kalem kombinasyonunu geliştirmek için Android yığını ile çalışıyor. Microsoft Surface Duo, deneyimi daha doğal hissettirmek için gecikmeyi de azaltacak.

En son emülatör sürümü, bir ekran görüntüsü yakalamak için iki kez hafifçe vurma gibi hareketlerin varlığını da doğruladı. Ancak Surface Duo, Android işletim sistemindeki Linux çekirdeğinin sınırlamaları nedeniyle çoklu dokunma protokolünde eğme özelliğini desteklemeyecektir.

Microsoft’un Surface Duo’yu Android 10 ile birlikte piyasaya sürmesi bekleniyor ve şirket Surface Duo için Android 11 de dahil olmak üzere gelecekteki güncellemeleri vaat etti.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like