3 hafta önce Microsoft’un bir Microsoft Teams toplantısına aynı anda katılabilecek kişi sayısını artırmayı planladığını ve bugün bu artışın platformdaki kullanıcılara yayıldığını bildirdik.

Microsoft Takımlar yol haritası , Microsoft 250 ila 300 arasında bir görüntülü sohbet katılanların sınırı artırmak planlanan doğruladı, ancak Microsoft rulo aşımı özelliğinin ilişkin kesin tarih vermedi.

Bugün Microsoft Edu ürün yöneticisi Mike Tholfsen, artışın şu anda başladığını doğruladı.

Microsoft kısa bir süre önce 3 × 3 görüntülü arama özelliği ekledi  ve böylece kullanıcılarının tek bir ekranda 9 kişinin olmasını mümkün kıldı.  Microsoft’un 7 × 7 görüntülü arama için destek ekleyecek bir özellik getirerek sayıyı 9’dan 49’a çıkarmaya çalıştığını da  bildirdik.

Microsoft, limit artışının müşterilerin hızla değişen iletişim ve toplantı ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olduğunu söyledi.

Şu anda Microsoft for Teams (GCC, GCC High, DoD) hala 250 katılımcı sınırına sahiptir. Microsoft, artışın ileriki bir tarihte bu hizmetlere ne zaman sunulacağını açıklayacaktır.

Microsoft Teams şu anda  Mart ayında 44 milyon olan günlük 75 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip. Teams ayrıca şu anda Microsoft’un en hızlı büyüyen iş uygulamasıdır ve Microsoft 365 için CVP  olan Jeff Teper’e göre  Microsoft Teams, Windows’dan bile daha büyük olacaktır.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like