Redmi yarın, markanın ilk cihazları için MIUI 12 güncellemesinin kararlı bir sürümünü dağıtmaya başlayacağını duyurdu.

MIUI 12 kararlı sürümü yarın ilk Redmi akıllı telefonlar için görücüye çıkacak!

Duyuru Çin sosyal ağı Weibo’da yapıldı ve Çin Redmi modellerini ilgilendiriyor. Şimdiye kadar MIUI 12, Redmi akıllı telefonlarda çeşitli test aşamalarından geçti.

Redmi önce hangi modellerin güncellemeyi alacağını belirtmedi. Bununla birlikte, MIUI 12’nin duyurulması sırasında, Xiaomi ve Redmi akıllı telefonlar için güncellemenin kararlı bir versiyonunun üç aşamada dağıtılması planlandığı açıklandı. 

İşte bu Redmi telefonlar

  • Redmi K30 Pro Zoom Edition
  • Redmi K30 Pro
  • Redmi K30 5G
  • Redmi K30
  • Redmi K20 Pro Exclusive Edition
  • Redmi K20 Pro
  • Redmi K20

MIUI 12

Yeni özellikler listesinde bir Karanlık Mod 2.0, uygulama menüsü, Ultra Güç Tasarruf Modu var, aynı zamanda karmaşık 3D animasyonlara sahip duvar kağıtları bulduğumuz Süper Duvar Kağıdı var. Ayrıca, gizlilik ayarları üzerinde daha dikkatli kontrolün yanı sıra sağlık metriklerini de iyileştirdi. Kamera uygulamasında ve artık ekranda kayan pencereler ve Resim modunda Resim içeren çoklu görevde de haberler var.

Xiaomi, arayüzündeki animasyonlara büyük önem verdi. Çok daha gerçekçi bir bulanıklık için birden çok çakışan katman oluşturdular. Bu, saydam animasyonları göze daha gerçekçi ve gerçekçi hale getirir.

Ayrıca, MIUI 12, genellikle telefonun arayüzünü çok fazla değiştirmeyen Xiaomi tarafından olağandışı bir değişiklik olan ayarlar arayüzünü yeniler. Daha görsel olmasının yanı sıra, bu ayarlarda daha basit bir tasarıma sahiptir. Kullanıcıların rahatça hareket etmelerini sağlar. Bu yeni arayüzle birlikte, bir düğmeye basma veya öğeleri taşıma gibi eylemleri gerçekleştirirken daha fazla animasyon mevcuttur.

Nisan ayında MIUI 12, Çin’de düzenlenen çevrimiçi bir etkinlikte sunuldu. Xiaomi böylece arayüzünün bir dizi yeni işlev olan yeni sürümünü sundu. Bu sunumdan sonra marka, bir dizi telefon için bu yeni arayüzün ilk beta sürümünü zaten piyasaya sürüyordu. Sadece Çin’de mevcuttu. Ancak, Mayıs ayının başlarında, arayüzün uluslararası sunumu zaten yapıldı. MIUI 12 Global resmi ve Xiaomi’nin yeni arayüzünün bize getirdiği haberlerini zaten biliyoruz. Kısa süre sonra dünya çapında Xiaomi ve Redmi markalarının telefonlarına sunulmaya başlandı.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like