PlayStation 5 lansman dizisi, diğer birçok detayın yanı sıra, henüz tam olarak ortaya çıkmadı, ancak söylentiler bunun özellikle büyük olacağını gösteriyor.

Yakın zamandaki bir canlı akış sırasında, dövüş oyunları topluluğunda geçmişte güvenilir olduğunu kanıtlamış bir isim olan Maximillian Dodd, PlayStation 5 lansman serisinden bahsetti ve yaklaşık iki yıldır duyduğunu söyledi endüstri temaslarından ve büyük olacağından emin olabilirsiniz. Sony’nin uzun bir süredir önemli bir unvanı nasıl açıklamadığını düşünürsek, bu çok şaşırtıcı değil, ancak PlayStation 5 lansman serisinin içeriden beri uzun zamandır bir tartışma noktası olduğunu duymak kesinlikle ilginç.

Lansman sırasında PlayStation 5’e gelebilecek oyunlar arasında söylentiler Silent Hill yumuşak yeniden başlatma var. Oyun görünüşe göre Sony Japan Studios tarafından geliştiriliyor ve zaten oynanabilir durumda.

-Sony Japan Studios tarafından geliştirildi ve PlayStation 5’e özel olacak.
-Toyama yönetiyor, Akira Yaomoka besteliyor, Masahiro Ito sanat yapıyor, çeşitli Siren / Gravity Rush geliştiricileri ve üzerinde çalışan diğerleri.
-Bunun Kojima veya Silent Hills ile bir ilgisi yok, muhtemelen gerçekleşmiyor.
-Sony IP satın almıyor, bu saçmalık.
-Oyun bir remake DEĞİL, yumuşak bir yeniden başlatma, böylece birinin ilk SH oyunu olabilir.
-Oyun oynanabilir ve ortaya sonra gösterilecek bir demo vardır.
-Bunun ayrıntıları bulanık değil, yanlış iletişim olmamalı.

PlayStation 5, dünya çapında yıl sonundan önce yayınlanacak. Açıklayıcı bir etkinlik henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak söylentiler bunun Haziran ayı başlarında yapılacağını öne sürüyor, bu yüzden konsol hakkında daha fazla bilgi edinmek için çok daha fazla beklememiz gerekmiyor.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like