PS5 SoC – beyni – Holiday 2020 çıkış tarihine ulaşmak için üretimin son aşamalarına girdi. 

Digitimes’e göre , VGC aracılığıyla , donanımın yarı iletken tedarik zincirindeki kaynaklar özel PS5 SoC’nin önümüzdeki hafta teste gireceğini açıkladı.

PS5 SoC, test döneminden sonra alt üreticilere teslim edilmeye başlanacak olsa da Digitimes, Ağustos ayında tam üretim yapılmasını beklediklerini yazıyor.

Çip üzerinde PlayStation 5 sistemi, 3,5 ghz hıza kadar periyodik olarak artırabilen özel olarak tasarlanmış bir AMD Zen 2 CPU’dur. Bununla birlikte, PS5 sistem mimarı Mark Cerney, aşırı değişken saat frekanslarına izin vermek için güç dağıtımının CPU ve GPU arasında dikkatli bir şekilde yönetileceğini söyledi.

PlayStation 5 teknik özellikleriyle Xbox Series X teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi için, burada bir makalemiz var!

PlayStation 5’in yeni nesil büyük oyununun bu Perşembe günü ortaya çıkması gerekiyordu, ancak dünyadaki sistematik ırkçılık ve polis vahşeti ile mücadeleye yönelik mevcut Black Lives Matter protestolarını desteklemek için canlı yayın süresiz olarak ertelendi .

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like