PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesi, yepyeni bir özel harita olan Livik ile yolda. PUBG Mobile yeni harita hakkında bilgi edinmeye başladığından beri, oyuncular umutsuzca Erangel haritasının 2.0 versiyonu’nun olmasını istedi. Ne yazık ki, şimdiye kadar sevilen Erangel haritasının yenilenmiş versiyonunda resmi bir bilgi yoktu. 

PUBG Mobile ekibi kısa süre önce Erangel 2.0’ın tamamlanma aşamasında olduğunu doğruladı. Bu nedenle, Erangel’in yeni bir sürümünü yaşamak için daha fazla beklemek zorunda kalmayabiliriz.

Son geliştiricilerin konuşmasında PUBG Mobile, yaklaşmakta olan PUBG Mobile’a özel harita ile ilgili bazı soruları ele aldı.

Geliştiriciler, sınırlı bir zaman çizelgesi olan oyuncular için nasıl 40 oyunculu sınırlı bir ‘Livik’ haritası oluşturmak istediklerini açıkladılar. Ayrıca, Livik’in şifalı yaylar, şelaleler vb. gibi görsel özelliklerinden bahsettiler.

Ancak, ele alınan birçok sorudan birinde, PUBG Mobile Erangel 2.0 ve Karakin hakkında konuştu. Geliştiricilerin “şu ​​anda ilgili içerik üzerinde çalıştıklarını” söylediler.

Dahası, PUBG Mobile ekibinin Erangel 2.0’a son rötuşları yapması.

“Erangel 2.0 çok ilgi gördüğü için, duyurmak için iyi haberlerimiz var, Dev ekibi haritaya son rötuşları yapıyor,”  diyor PUBG Mobile ekibi.

Geliştiriciler iyi bir nedenden ötürü Erangel 2.0 ile bu kadar zaman alıyorlar. Hayranların favori haritasını, oyuncuların beklentilerine uygun olmayan bir şeyle değiştirmek istemiyorlar. 

Bununla birlikte, PUBG Mobile’a göre, oyuncular 2020’nin ikinci yarısında Erangel 2.0’ı bekleyebilirler ki bu oldukça heyecan verici. 

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like