Günümüzde her akıllı telefon şirketi Smart TV evrenine giriyor ve Realme de bunu takip ediyor. Şirket, ilk TV’sini 32 ”(80 cm) ve 43” (108 cm) olmak üzere iki boyutta tanıttı. Çerçevesiz LED ekran, Android TV, Dolby hoparlörler ve dört çekirdekli CPU ile birlikte gelir ve tüm bu özellikler 12,999 INR (170 $) düşük fiyat etiketiyle gelir.

TV, Chroma Boost işlevini akıllı telefonlardan ödünç aldı ve şimdi yapay parlaklık, renk, kontrast, saflık ve netliği geliştirerek, bu fiyat hızında yüksek bir endüstri olan 400 nit’e ulaşıyor. İzleme açısı 178 derecedir, bu da çok düşük maliyetli bir TV için oldukça etkileyici.

Realme ve Mediatek, dört çekirdekli CPU ile özelleştirilmiş bir yonga seti oluşturmak için ortaklık yaptı – dört Cortex A53 ünitesi ve Mali-470 MP3 GPU var. RAM 1 GB, 8 GB dahili depolama ile birleştiğinde.

“Sürükleyici bir sinema deneyimi” sağlamak için Realme Smart TV, 32 ”TV için sadece 8,7 mm’de ultra ince çerçevelerle birlikte gelir. TV’nin içinde iki çift hoparlör var – biri tam kapsamlı bir hoparlör, diğeri bir tweeter. Her ikisi de simetrik olarak yerleştirilmiş ve 24W Dolby Audio getiriyor. Realme ayrıca 100W Soundbar’ı tanıttı, ancak ne zaman satın alınabileceğini açıklamadan.

Realme için en gurur verici anlardan biri, ürünün Android TV ve Google Asistan ile birlikte gelmesidir. Bu, YouTube, Netflix, Prime, LiveTV, Disney + ve çevrimiçi içerik ve video için ihtiyacınız olan her şey olduğu anlamına gelir – Play Store’da 5.000’den fazla uygulama var.

Asistan uzaktan kumandadaki bir düğmeyle etkinleştirilir ve sorular sorabilir, hatırlatıcılar ayarlayabilir ve TV’yi eller serbest olarak çalıştırabilirsiniz. Realme Smart TV’de ayrıca Chromecast yerleşik olarak bulunur, bu nedenle telefonunuzdaki fotoğraflara ve videolara daha büyük bir ekranda bakmak artık daha kolay.

Bağlantı açısından üç HDMI bağlantı noktası, iki USB, bir LAN bağlantı noktası ve bir tuner bağlantı noktası vardır. Wi-Fi yalnızca 2,4 GHz’de, Bluetooth desteği 5,0’a kadar. Realme India CEO’su Madhav Sheth, Smart TV’nin tamamen Hindistan’da üretileceğini açıkladı, bu da özellikleri kesmeden fiyatı düşürmenin başka bir yolu.

INR12,999 (170 $) fiyat etiketi 32 ”Akıllı TV içindir. 43 ”, kesin olarak 300 – 289 $ ‘ın altında 21,999 INR fiyatlıdır. Realme, ürünleri 2 Haziran’da başlatacak ve çevrimiçi mağazasından ücretsiz gönderim sunacak.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like