Realme Çin’de bir etkinlikte bugün Realme Watch’ı ve diğer ürünlerini açıkladı.

Realme Watch Özellikleri

Realme Watch, Mart ayında tanıtılan Realme Band’ın ardından Realme’nin ikinci giyilebilir cihazıdır. Akıllı saat, 2.5D Corning Gorilla Glass 3 ile korunan, 320×320 piksel çözünürlüğe sahip 1.4 “renkli dokunmatik ekran etrafında üretilmiştir. Ekran, 323 ppi piksel yoğunluğuna ve 10 ayar seviyesine sahip 380 nit parlaklığa sahiptir.

Realme Watch, 12 saat kadranıyla birlikte gelir; varsayılan saat kadranı saat, tarih, gün, hava durumu, adım sayısı, kalp atış hızı ve yakılan kalorileri gösterir. En sevdiğiniz saat yüzünü Realme Link uygulamasından seçebilirsiniz ve Realme gelecekteki bir OTA’ya 100 yeni saat yüzü ekleyeceğini söylüyor.

Realme Band gibi, Realme Watch da 24×7 kalp atış hızı izlemeye sahiptir, ancak bu sefer kalp atış hızını ölçen PPG sensörü Goodix tarafından sağlanır ve kan oksijen seviyesini ölçen bir SpO2 monitörü de alırsınız. Akıllı saat ayrıca 14 Spor Modu ile birlikte geliyor, Aerobik Kapasite, Badminton, Koşu Bandı, Eliptik ve Masa Tenisi Realme tarafından sunulan yeni modellerdir.

Diğer bir dizi yeni özellik Kamera Kontrolü ve Müzik Kontrolüdür. Birincisi akıllı saati bir kamera deklanşör düğmesi olarak kullanmanıza izin verirken, ikincisi müzik çalmanıza / duraklatmanıza, parçaları değiştirmenize ve ses seviyesini ayarlamanıza izin verir.

AIoT stratejisinin bir parçası olarak Realme, Realme Watch’u AIoT sisteminin merkezinde tutuyor ve gelecekteki bir OTA ile akıllı telefonu açmaya gerek kalmadan birden fazla AIoT cihazını Realme Watch’a bağlayabileceksiniz.

Realme Watch’un diğer önemli özellikleri arasında Akıllı Bildirimler, IP68 toz ve su direnci, yerleşik hatırlatma, içecek hatırlatıcısı, uyku monitörü ve meditasyon rahatlatıcı yer alıyor.

Paketin tamamına yakıt ikmali yapan Realme, 24×7 kalp atış hızı izleme açıkken yedi gün özerklik ve onsuz dokuz gün özerklik sunabileceği 160 mAh’lık bir bataryadır.

Realme Watch’un iki kayış tasarımı vardır – Klasik Kayış ve Moda Kayış. Birincisi tek bir Siyah renkle gelecek, ikincisi Kırmızı, Mavi ve Yeşil tonlarında sunulacak.

Realme Watch Fiyatı

Realme Watch fiyatı 3.999 INR (53 $ / 48 €) ve Hindistan’ın resmi Hint sitesi ve Flipkart aracılığıyla 5 Haziran’dan itibaren satışa sunulacak. 

Akıllı saat, kutudan çıkan normal siyah kayışla gelecek ve renkli Moda Askıları daha sonra INR499’da (7 $ / 6 €) ayrı olarak satılacak.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like