Samsung, geçen yıl Aralık ayında, üst orta ranger segmentini hedefleyen Galaxy A51 orta telefonunu açıkladı. Şimdi, Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung Galaxy A51s olarak bilinen cihazın yükseltilmiş bir modelini hazırlıyor.

SM-A516V model numarasını taşıyan bu cihaz, Wi-Fi Alliance ve NFC Forum dahil olmak üzere çeşitli sertifika yetkilileri tarafından onaylanmıştır. Bundan kısa bir süre sonra, bazı resmi spesifikasyonlarıyla birlikte popüler kıyaslama platformu Geekbench’te de ortaya çıktı.

Geekbench 5.2 listesine göre, Samsung Galaxy A51s, mevcut A51’de bulunan Exynos 9611 SoC yerine sekiz çekirdekli Snapdragon 765G SoC tarafından sürülecek. Bellek bölümünde saygın bir 6GB RAM ile birleştirilecek ve en son Android 10 işletim sisteminde çalışacak.

Performans açısından Galaxy A51s, tek çekirdekli ve çok çekirdekli performans testleri için sırasıyla 624 puan ve 1.924 puan kazandı. Skorlar aslında piyasadaki diğer orta sınıf akıllı telefonlardan daha yüksektir.

Yepyeni bir yongaya sahip olmanın yanı sıra, Galaxy A51’ler de bu sefer 5G bağlantısı için destek taşıyacak. Her zamanki gibi, cihazın hafif bir kamera sistemi ile gelmesini bekleyebiliriz.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like