Walmart, sızıntı ürünleri geleneğini erkenden sürdürüyor ve en son mağdur olan Sony WH-1000XM4 kulaklıklar. Şu anda ayrıntılı bir özellik dökümü ve fiyatlandırması ile birlikte perakendecinin web sitesinde listelenmiştir.

Görünüşe göre XM4’ler, sıkıştırılmış müzik dosyalarının gerçek zamanlı olarak yükseltilmesi için bazı yeni AI tweaks eklenmesiyle zaten mükemmel WH-1000XM3’lere küçük bir güncelleme olacak. Hakkında bölüm ayrıca yeni modelin aynı 40mm Likit Kristal Polimer (LCP) sürücüleri, 30 saatlik pil ömrü ve yan dokunmatik kontrollerle birlikte geleceğini ortaya koyuyor. Sony’nin sınıfında lider gürültü iptali de listede belirtiliyor, ancak bu konuda bir şey değişip değişmediği belli değil.

Bir süre önce, Sony’nin XM4’lere, kullanıcının birisiyle konuşmaya çalıştığını ve ardından müzik ve gürültü iptali ayarını otomatik olarak ayarladığını algıladığında ortam ses modunu tetikleyecek yeni bir “Akıllı Konuşma” özelliği eklemeye hazır olduğunu duyurdu. konuşma bitti.

Bu yılın başlarında, Brezilya’nın Anatel sertifikasyon ajansındaki tasarımı onaylayan bir listeden kulaklıkların canlı fotoğraflarını gördük. Yeni Walmart listesinde, 348 $ ‘a listelenen Sony WH-1000XM4, selefi ile aynı fiyatta.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like