Microsoft, dijital asistanları Cortana’yı geliştirmeye devam ediyor ve şimdi yeni işlevsellik ve özellikler ekleyerek geliştirme sürecini sürdürüyor.

Geliştirmeler arasında, ALumia tarafından fark edildiği gibi, yeni bir açılış ekranının videolarını yayınlayan ve yakında uygulamaya gelecek olan kullanıcı arayüzünü kaydeden yeni kullanıcı arayüzü öğeleri var.

Yeni açılış ekranı, Microsoft’un keyifli bir animasyon diyeceğinden emin olduğum özellikleri içeriyor.

Kullanıcı arayüzü aynı zamanda kullanıcıları kolayca eve dönmeye devam ederken uygulamayı daha fazla keşfetmeye teşvik edeceğini düşündüğüm alt kaydırma düğmesine geri dönüyor.

Microsoft şu anda Cortana’yı Windows 10’da takipte kalmak için bir çözüm olarak tanıtmaktadır — Kullanıcıların zaman kazanmasına yardımcı olmak için ihtiyaç duyduklarını bulmalarına ve odaklanmaya devam etmelerine yardımcı olmak için.

Verimliliği artırmaya odaklanan yeni bir sohbet tabanlı Cortana deneyimi sunuyor. Bununla, Cortana’dan doğal dili kullanarak programınızı hızlı bir şekilde kontrol etmesini, insanlarla bağlantı kurmasını, hatırlatıcıları ayarlamasını veya Microsoft To Do’da görev eklemesini isteyebilirsiniz.

Ayrıca yerel bilgileri bulabilir, tanımları alabilir ve Bing ile isteğe bağlı bağlı bir hizmet olarak en son haberleri, hava durumunu ve finans güncellemelerini takip edebilirsiniz.

Yeni verimlilik odaklı deneyim, Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesiyle ABD’deki müşteriler için genellikle İngilizce olarak sunulmaktadır. Önümüzdeki aylarda, Microsoft Mağazası aracılığıyla düzenli uygulama güncellemeleriyle Microsoft, uyandırma kelimesinin çağrılmasını desteklemek ve “Cortana” dediğinizde dinlemeyi etkinleştirmek için bu deneyimi geliştirmeyi planlıyor. toplantılara hazırlanın ve uluslararası kullanıcılar için desteklenen yetenekleri genişletin.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like