Xbox Series S / Lockhart konsolu henüz resmi olarak duyurulmadı, ancak çevrimiçi dolaşan söylentilerin önerdiği gibi gerçekten gerçek gibi görünüyor.

Twitter kullanıcısı TitleOS, son zamanlarda Windows işletim sistemi kitaplıklarında Lockhart’a bir başvuru keşfetti. Referans tek başına çok şey ifade etmese de, konsol Xbox Series X ile birlikte gelmiyorsa Microsoft’un dahil etmesi mantıklı olmaz.

Xbox Series S hakkında resmi bir şey söylenmese de, içeriden gelenler konsolun iptal edilmediğini iddia ediyor. Geçen ay, Windows Central’dan Jez Corden, konuştuğu bazı geliştiricilerin hala konsolu hedeflediklerini doğruladığını açıkladı. Duyurunun zamanlamasına gelince, muhtemelen Microsoft’un fiyatlandırmayı duyurmaya hazır olacağı zaman gelecektir, çünkü konsolun daha güçlü X Serisi üzerinde ana teması olacaktır.

Konsol henüz açıklanmadığından, özellikleri hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Ocak ayında, RAM ile VRAM – 12 GB RAM ve 4 GB VRAM arasında paylaşılan 16 GHz ve 16 GB bellekte çalışan sekiz çekirdek Ryzen CPU içeren bir AMD bilinmeyen APU’nun keşfedildiğini bildirdik. Birçok kişi bunun Xbox Series S APU olabileceğini tahmin etti.

Xbox X Serisi bu yıl dünya çapında piyasaya sürülecek.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like