Geçen Şubat ayında Mi 10 amiral gemisi serisini piyasaya süren Çin teknoloji devi Xiaomi , şimdi Mi 10 Pro Plus adlı üst düzey bir model üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Ekran, kamera ve pil tarafında önemli iyileştirmeler sunması muhtemel telefon, satışa çıkarsa yılın en iddialı amiral gemilerinden biri olabilir.

Mi 10 serisi ile olağanüstü bir satış performansı elde eden Xiaomi, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıyla müşterilerini tatmin etmeyi başardı. Pekin merkezli şirket, kullanıcılarına yeni bir alternatif sunmak için üzerinde çalıştığı iddia edilen Mi 10 Pro Plus varyantı ile amiral gemisi serisini genişletmeyi planlıyor olabilir.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus Beklenen Özellikleri

Weibo’da ortaya çıkan iddia edilen bilgilere göre, Xiaomi Mi 10 Pro Plus , Qualcomm Snapdragon 865 yonga setine sahip olabilir. Cihazın arkasında 108 megapiksel birincil kamera kurulumu olacak. Sızıntı ayrıca yeni modelin 12x optik zoom’u destekleyen bir telefoto lens sunacağını da iddia ediyor. Mi 10 Pro Plus ayrıca 65W’a kadar hızlı şarjı destekleyebilir.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus ile ilgili ek söylentiler arasında 120Hz yenileme hızını, 16GB’lık devasa bir RAM modülünün varlığını ve 40W kablosuz hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor .

Bunlar, Mi 10 Pro Plus modelinin varlığını gösteren özel ayrıntılar olmasına rağmen doğruluğundan emin değiliz . Şimdiye kadar, Xiaomi Mi 10 Pro Plus için herhangi bir duyuru veya çıkış tarihi yok. Şirketten bu yeni model üzerinde çalıştığını ima eden herhangi bir onay da yok. Ancak, söylentilere göre, cihaz yılın ikinci yarısında piyasaya sürülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like