YouTube’un çocuklar için özel uygulaması artık bölgenizde mevcut olduğu sürece Apple TV’deki App Store’dan indirilmeye hazır. 

Cihazın hem 4K hem de HD sürümlerinde çalışır ve “Hey Siri, YouTube Çocuklarını Aç” diyerek Siri Uzaktan Kumandayı kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın oturum açmadan uygulamayı kullanmasına izin verebilirsiniz, ancak mevcut ebeveyn kontrolü ayarlarınızı içe aktarmak için giriş yapmanız gerekir, ancak bunları bir telefondaki veya tabletteki uygulama aracılığıyla her zaman değiştirebilirsiniz.

YouTube Kids, çocuklara yaşına uygun içeriklerden oluşan seçilmiş bir seçim sunmak için 2015 yılında mobil cihazlar için bir uygulama olarak kullanıma sunuldu. O zamandan beri YouTube, uygulamayı çeşitli akıllı TV’lere yaydı ve sonunda bir masaüstü sürümü başlattı. 

Platform, yıllardır web sitesinde çocuk dostu içerik olarak görünen çocuk sömürücü videolarla uğraşıyor. YouTube Çocuk uygulamasının kendi sorunları payı olmasına rağmen – 2018’de, belirli anahtar kelimeleri ararken komplo teorisi videoları önerdi – çocukları platformdaki en berbat videolardan uzak tutabilir.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like