Microsoft Surface Duo‘nun lansmanından sadece birkaç hafta uzakta olduğumuzu bildiriyoruz ve bununla birlikte Microsoft’un Telefonunuz uygulamasının zaten Surface Duo için varlıklar içerdiği haberi de var.

WC’den Zac Bowden tarafından tweetlenen ekran görüntüsü, uygulamada gururla görüntülenen duvar kağıdına sahip cihaz simgesini gösterir.

Telefonunuz uygulamasının, ahizenin çift bölmeli veya tek bölmeli modda olup olmadığını yansıtabileceğini gösterirler.

Güncel söylentiler, Microsoft’un 5 Ağustos’ta Samsung’un Ambalajsız etkinliğinde sunulan Samsung Galaxy Fold 2’den önce Surface Duo’yu başlatmayı umuyor.

El cihazının özellikleri son sızmış, ve bu RAM 6 GB ve depolama 64/256 GB ile eşleştirilmiş bir Aslanağzı 855 SoC’u içerir. Microsoft ayrıca aygıtın içine 11 MP kamera ekledi. Cihaz ayrıca parmak izi okuyucu ile sağlanan biyometri ile 1800 x 1350 çözünürlüğe sahip iki AMOLED 5,6 inç ekrana sahip olacak. Microsoft’un da donanıma güç vermek için 3.460 mAh pil içerdiği bildirildi. Cihazın Android 10’u Microsoft Launcher ile UI olarak çalıştıracak şekilde ayarlandığı , Microsoft’un piyasaya sürüldükten hemen sonra Android 11 güncellemesinde çalıştığı bildirildi.

Şartnameler biraz tarihli ve gerçekten bugünün amiral gemisi cihazları ile rekabet edemez, bu yüzden umarım, Microsoft oldukça yakışıklı gibi görünse de, yakışıklı ahize fiyat olacak.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like