İklimlendirme çözümleri sayesinde ısınma, serinleme ve hatta sıcak su ihtiyaçlarını hem daha kolay hem de daha tasarruflu bir şekilde karşılayabilmek mümkün hale geliyor. Tek bir tuş ile bu tip iklimlendirme çözümlerinden en yüksek kalitede yararlanabilme şansı veren Airfel kombi ve klimalar, her geçen gün daha yaygın şekilde kullanılıyor. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de doğalgaz altyapısının yaygınlaştırılması ile birlikte yoğun olarak kullanılmaya başlanan kombi cihazlarından, elektrikle ısınma ve serinleme sağlayan klima cihazlarına kadar tüm iklimlendirme teknolojilerinde Airfel kalitesi fark yaratıyor.

Kullanıcıların yüksek konfor standartlarına sahip olabilmesine yardımcı olan Airfel kombi ve klima ürünlerinin kurulumundan, kullanımı sırasında görülebilecek sorunlara kadar her konuda Bayrampaşa Airfel Servis merkezine başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Deneyimli teknikerlerinin alanında uzun yıllara dayanan bir eğitime sahip olmaları ile Airfel kombi ve klima arızaları için her zaman en kaliteli çözümleri, en kısa zaman dilimleri içerisinde sağlayabiliyor. Uzman personellerin, günün her saatinde kombi ve klima arıza onarım müdahaleleri için bölge genelinde hazır durumda bekletiliyor oluşu sayesinde servis aracının gelmesini beklemek için saatler ve hatta günler harcamak zorunda kalınmıyor.

Özel Airfel Servisleri bölge genelinde hazır durumda bulunan tam donanımlı servis araçları kısa sürede adrese ulaşarak, tam donanımlı hazırlığa sahip olmaları ile gerekli olan arıza onarım ya da bakım müdahalelerini yerinde gerçekleştirmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir