Bu ayın başlarında Hindistan’da Bip S’yi piyasaya sürdükten sonra , Amazfit bugün ülkede T-Rex dayanıklı akıllı saatini piyasaya sürdü . 9,999 INR (130 $ / 115 €) ve dört renk seçeneği var. Rock Black, Army Green, Camo Green ve Khaki.

Amazfit T-Rex zaten Amazon.in ve şirketin resmi Hint sitesi aracılığıyla satın alınacak ve ülke genelinde önümüzdeki hafta Croma, Reliance Digital ve Poorvika Mobiles gibi çevrimdışı mağazalardan satın alınabilecek.

Amazfit T-Rex, Gorilla Glass 3 ile korunan 360×360 piksel çözünürlüklü 1.3 “AMOLED Her Zaman Açık renkli bir ekrana sahiptir. 50 metreye kadar suya dayanıklıdır ve zorlu ortamlara karşı dayanıklılık için MIL-STD-810 uyumludur .

T-Rex, dahili GPS ile birlikte gelir, 14 spor moduna sahiptir ve 24 saat kalp atış hızı izleme özelliğine sahiptir. Akıllı saat, uykunuzu da izleyebilir ve hem Android hem de iOS cihazlarla çalışır.

Amazfit T-Rex 390mAh’lik bir batarya ile 20 günlük kullanım süresi vaat ediyor. Bu ve buna benzer haberler için Güncel Haber Sitesi’ni takip etmeyi unutmayın. Bir sonraki haber de görüşmek üzere.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like