AnTuTu, akıllı telefonların performansı ile ilgili raporlar sunan ve en iyileri belirleyen bir test platformudur. Şirket her ay olduğu gibi bu ayda “Haziran Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonları” sıralamasını yayınladı. Performansa göre yapılan bu liste 1 Haziran ve 30 Haziran arasında toplanan verilere dayanmaktadır.

Mayıs ayı için en iyi modellerin listesine buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim Haziran ayının en iyilerine. Oppo’nun Find X2 Pro modeli geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da elde ettiği 608.049 puan ile üst sınıf modellerin olduğu listede liderliğini sürdürmektedir. Find X2 Pro’nun ardından ise sırayla Mi 10 Pro, Find X2 ve OPPO Ace2 modelleri gelmektedir.

Haziran Ayının En İyi Üst Sınıf Akıllı Telefonları:

Bu modellerinden ardından beşinci sırada iQOO Neo3, altıncı sırada Redmi K30 Pro, yedinci sırada Realme X50 Pro ve sekizinci sırada iQOO 3 akıllı telefon modelleri yer almaktadır. Son olarak dokuzuncu sırada Meizu 17 Pro modeli yer alırken son sırada ise OnePlus 8 Pro modeli kendine yer bulmuş durumda. Bu listedeki modellerin hepsinin Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setini kullanıyor olması da ilginç bir detay.

Sıra geldi orta sınıf akıllı telefonların listesine. Bu listede gücünü MediaTek’in Dimensity 800 5G yonga setinden alan Redmi 10X Pro modeli, elde ettiği 402092 puan ile ilk sırada yer aldı. Bu modelin ardından OPPO Reno3, Redmi 10X ve Honor 30 modelleri sırasıyla ikini, üçüncü ve dördüncü sıraya yerleştiler. Beşinci ve altıncı sırada ise yine sırasıyla olmak üzere Huawei Nova 7 Pro ve Huawei Nova 7 modelleri bulunuyor.

Haziran Ayının En İyi Orta Sınıf Akıllı Telefonları:

Yedinci sırada yine Huawei’nin alt markası Honor’un piyasaya sürmüş olduğu Honor X10 modeli yer almaktadır. Bu modelin ardından sırasıyla Honor 30S, Huawei Nova 7 SE ve son olarak OPPO Reno4 Pro modeli gelmektedir. Orta sınıf sıralamasında ise MediaTek Dimensity ve Kirin yonga setlerinin yoğunlukta olduğunu görmekteyiz.

“AnTuTu, Haziran Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonlarını Açıkladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like