Apple tarafından bu yıl 4 yeni iPhone 12 modelinin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu cihazlarla ilgili her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu bilgilerden biri de Barclays analistlerinden geliyor. Analistlere göre Apple, iPhone 12’lerin kutusuna kablolu kulaklık modeli olan EarPods ve şarj cihazını koymayabilir.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, geçmişte attığı cesur adımlarla oldukça ses getirmişti. Şirket, iPhone 7 modelleriyle birlikte akıllı telefon modellerinde 3,5mm kulaklık jakını kaldırmıştı. Bu olay birçok kişinin tepkisine maruz kalmış ve oldukça konuşulmuştu. O zamandan bu yana kablolu kulaklıkların yerine artık daha çok kablosuz kulaklıklar tercih edilir oldu.

Eğer Barclays analistlerinin öngörüleri doğruysa, yeni iPhone modellerinin kutusundan şarj cihazı yerine sadece bir kablo çıkabilir. Bu da yeni bir kutu içeriği trendine ön ayak olabilir. Söz konusu Apple olunca ne kadar saçma bir karar olsa da böyle bir şey kesinlikle olmaz diyemiyoruz. Çünkü daha öncesinde 3,5mm girişinin kaldırılmasıyla birlikte kutuya eklenen 3,5mm adaptörü geçtiğimiz senelerde kutudan çıkarılmıştı.

İngiltere merkezli finans şirketi, geçtiğimiz ay Ming-Chi Kuo’nun öne sürdüğü gibi EarPods kulaklıkların da cihaz kutusunda yer almayacağından söz etmektedir. Bunun dışında Apple’ın iPhone 12 serisinin seri üretim sürecinin geçmiş senelere kıyasla programın dört ila altı hafta gerisinde olduğu ortaya koyuluyor. Ancak bunlara rağmen Apple’ın yeni nesil iPhone 12 modellerini her zamanki gibi Eylül ayında duyurması bekleniyor.

Son olarak Barclays analistleri, üst düzey olan iki iPhone 12 modelinde üçlü kamera kurulumuna ek olarak iPad Pro modelinde yer alan LiDAR sensörünün yer alacağını belirtti. Bu konu zaten uzun süredir çeşitli raporlar ve sızıntılarda da bahsedilmişti. iPhone 12 serisi ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu nedenle bizi takip etmeye devam ediniz.

“Apple, iPhone 12’lerin Kutusuna Şarj Cihazı ve Kulaklık Koymayabilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like