Apple iPhone Xs ve iPhone Xs Max’i resmi olarak duyurdu. Tanıtım videosu, her ikisi de yeni altın kaplamalarda bulunan iki boyutu gösteriyor. Aşağıda daha fazla ayrıntı bulunuyor:

Yeni iPhone’lar daha fazla suya dayanıklı, IP68 sınıfı. Cam da daha dayanıklı olacak şekilde güncellendi. İkinci modelde 458 ppi’de 6,5 inç ekran, 2688 x 1242 ekran bulunuyor.

iPhone Xs Max ismi doğrulandı çünkü “Plus” model telefondan daha fazla ekran alanı var. iPhone Xs Max ekranı, önceki Plus telefonları gibi yatay iki sütunlu uygulamaları destekler. 3D Touch, iPhone Xs ve iPhone Xs Max için (beklendiği gibi) çalışıyor. Daha geniş stereo ses, yükseltilmiş hoparlör sistemine dahil edilmiştir.

Daha Hızlı Face ID

Daha hızlı güvenli muhafaza ve daha hızlı algoritmalar sayesinde Face ID’nin daha hızlı olduğu bildirildi. Yeni çip A12 Bionic, ilk 7nm işlemci. Yükseltilmiş Nötr Motor, 2 çekirdekli, güç makinesi öğrenme özelliklerine kadar 8 çekirdekli.

iPhone Xs ve iPhone Xs Max, 512 GB’a kadar depolama alanıyla kullanılabilir.

Sıfır Gecikmeli Pozlama ve Akıllı HDR Desteği

iPhone Xs kamerası gelişmiş True Tone flaş ile, 12M geniş açılı kamera da daha büyük sensör ile yükseltildi. 7MP’lik ön kamera daha hızlı sensöre sahiptir. Phil Schiller kamera kalitesinin yeni işlemciler ve görüntü sinyali işlemcisi ile geliştirildiğini söylüyor. iPhone Xs, sıfır deklanşör gecikmeli ve çekimlerin farklı aralıklarında pozlama ayarlı Akıllı HDR özelliğine sahiptir.

iPhone Xs ve iPhone Xs Max ayrıca portre fotoğrafları çekildikten sonra bulanıklık ayarına da sahiptir. Yeni iPhone’lar ayrıca dört mikrofon sistemi sayesinde stereo ses kaydedebilir.

Çift SIM Desteği Sunuyor

iPhone Xs ayrıca 30 dakika daha uzun pil ömrü sunuyor. iPhone Xs Max, 90 dakika daha uzun kullanım süresi ile en büyük iPhone piline sahiptir. Giga-bit sınıfı LTE ağı, dünya çapında dolaşım için birçok bant ve çift SIM desteği sunuyor.

Çift SIM, kısmen eSIM’e dayanır, iki telefon numarasına kadar destekler ve gelen aramalar hangi SIM’in kullanıldığını belirtir. Çin’de eSIM desteklenmiyor, böylece iki fiziksel SIM kartı destekleyen özel SIM tepsileri satılacak.

Cihazların Fiyatları

iPhone Xs ve iPhone Xs Max, 14 Eylül’de ön sipariş ile alınabilirken ve 28 Eylül’de tamamen satışa çıkacak. iPhone Xs 999 dolardan başlıyor ve iPhone Xs Max 1099 dolardan başlıyor.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like