Apple, son zamanlarda modüler ve güçlü Mac Pro’yu insanların kullanımına sundu, ancak Cupertino devi daha fazlası için istekli gibi görünüyor. Son söylentilere göre, Apple portföyünü genişletmeyi planlıyor. Üst düzey bir oyun odaklı Mac bilgisayarı piyasaya sürerek e-spor sahnesine girmek istiyor olabilir.

Patently Apple’ın Tayvanlı kaynaklardan gelen son raporuna göre, şirket gelecek yıl kadar erken bir tarihte “e-spor odaklı bir bilgisayar” tanıtmayı planlıyor olabilir. 2020 yılında Apple’ın yıllık uluslararası geliştirici konferansında (WWDC) piyasaya süreceği söyleniyor ve fiyat etiketinin yaklaşık 5.000 dolar olması bekleniyor.

Apple’ın oyun Mac’lerinin ayrıntıları şu anda oldukça az. Apple’ın muhtemel oyun odaklı Mac’i performans açısından Asus Mothership ve Alienware Area 51m gibi cihazlara karşı çıkacak.

Masaüstü oyun bilgisayarlarına gelince, Cupertino devi büyük olasılıkla Mac Pro ile aynı modüler yaklaşımla kullanıcıların karşısına çıkacak. Modülerlik, düzenli olarak donanımlarını güncellemeleri gerektiğinden rekabetçi oyuncular için gereklidir, bu nedenle oyun odaklı Mac bilgisayarı bu tasarımı onlara hitap edebilir.

Şimdilik elimizde olan bilgiler bu kadar. Sizce Apple’ın e-spor arenasında kendine bir yer ayırtmaya çalışması iyi bir fikir mi? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Kaynak: 
https://beebom.com/apple-gaming-oriented-mac-2020/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like