Samsung, geçtiğimiz hafta düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni akıllı telefon modellerini tanıttı. Şirket; Galaxy S, Galaxy Note ve Galaxy Z serisindeki modeller için üç büyük Android güncellemesi sözü verdi. Şimdi ortaya çıkan yeni bilgilere göre bazı Samsung Galaxy A serisi modelleri de bu üç büyük güncelleme hakkına sahip olacak.

Samsung, geçmiş yıllarda Android güncellemelerini hızlı bir şekilde sağlama konusunda her zaman başarısız olmuştur. Ancak One UI ara yüzünün yayınlanmasıyla birlikte bu durum tersine döndü. Şirket bu yılki Android 11 sürümü için One UI 3.0 Developer Beta programı kayıtlarını çoktan başlatmış durumda.

Bunun yanı sıra Güney Koreli teknoloji devi, amiral gemisi akıllı telefon modellerinde üç nesil Android güncellemesini onaylayarak herkesi şaşırttı. Bu açıklamadan bir hafta sonra ortaya çıkan orta sınıf Galaxy A serisindeki bazı modellerin de bu avantajdan faydalanabileceği haberi birçok kullanıcı için şüphesiz sevindirici olmuştur.

Bu bilgi bir müşteri hizmetleri yöneticisi tarafından gelmektedir. Bir kullanıcı Galaxy A90 modeline üç büyük Android güncellemesi gelip gelmeyeceğini sorduğu zaman bu durum ortaya çıkıyor. Müşteri hizmetleri yöneticisi, Galaxy S10 serisinin ardından piyasaya sürülen üst düzey Galaxy A serisi telefon ve tablet modellerinin bu konuda inceleme sürecinde olduğunu belirtti.

Buna ek olarak yönetici, modellerin özelliklerini ne kaynaklarını kontrol ettikten sonra şirketin bu cihazlar için bir işletim sistemi yükseltme politikası duyuracağını da sözlerine ekledi. Samsung, Galaxy A serisindeki modeller için üç büyük güncelleme politikasını devreye sokarsa bu dikkate değer bir hareket olur. Aynı zamanda bu serideki modelleri daha alınabilir kılar.

“Bazı Samsung Galaxy A Modelleri, 3 Büyük Android Güncellemesi Alabilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like