Görünüş olarak sigaraya benzer, küçük bir bataryası ve önceden doldurulmuş bir haznesi vardır. Ciddi sigara içenleri tatmin etmeyecektir. Ancak zamanla sigara içme alışkanlığınızı azaltacaksınız. Hazne, yoğunluğu nedeniyle ermenistan heets diğer modellerden daha uzundur. Yüksek buhar oranı sayesinde tüm sigara tiryakilerini memnun eder.

Sigara modellerine göre oldukça büyüktür. İçten ve uygun fiyatlı bir tarz. Ancak memnuniyeti yoğun değildir. Sigara içmek sağlıksız bir alışkanlık olarak kabul edilir. Ancak heets çeşitleri e-sigaralar, geleneksel sigaralar kadar sağlık riski taşımaz. Ancak doğru e-sigarayı seçmek, normal sigara satın almak gibidir. En önemli şey elektronik sigara atomizerinin seçimidir. Elektronik sigara içerisindeki likitin kalitesi oldukça önemlidir.

Sağlıklı sigara içmeyi seven birçok kişi, alıştıkları sigarayı kullanmak ister. Ancak bir e-sigara, nikotin arzusunu tatmin ettiği sürece buna değmeyebilir. Elektronik sigaranın görünüşü önemli değilse her zaman tasarımı güzel olan bir markayı tercih edebilirsiniz.

Elektronik sigara tarafından üretilen buharın miktarı ve kalitesi önemli hususlar olmalıdır. Birçok marka iyi miktarda buhar verdiğini söylese de, iqos elektronik sigara satışı sıvının buhar yoğunluğu değişir. Alınan miktardan daha fazlasını veya daha azını istiyorsanız, size en uygun birimi satın alabilirsiniz.

Duman miktarı, sigaranın nikotin içeriğinden çok farklıdır. Bir likit seçeneğinde kullanılan nikotin oranı kullanılan e-sigara atomizerine göre değişmektedir. Bu nedenle, çok sigara içenlerin en az 10-18 mg e-sigaraya ihtiyacı olabilir. Ancak bu, MTL şeklinde bir nebulizatör ile yapılabilir. Direkt nargile ürünlerinde bu seçenek maksimum 6 mg olabilir. 10-16mg sıvı kullanıldıktan sonra pilin istem dışı boşalmasını önlemek amaçlanır.

Sigara içenler genellikle belirli bir aroma aramaya gerek olmadığını fark ederler. Aromalı sigara içmek istiyorsanız çeşitli aromalara sahip elektronik sigaralar almayı düşünebilirsiniz.

E-sigara pillerinin kalitesi, yeniden şarj edilmeden önce ne kadar süre sigara içileceğini belirler. Kalıcı pillere sahip e-sigaralar daha fazla nefes almanızı sağlar. Sadece birisi nefes aldığında etkinleşen bazı otomatik e-sigaralarda da bulunur.

Kaynak: https://sigaramiz9.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir