Samsung, Galaxy S20 serisini ve katlanabilir Z Flip modelini piyasaya sürmesiyle 2020’nin ilk yarısındaki amiral gemisi programını tamamlamış oldu. Şimdi ise gözler birkaç ay sonra karşımıza çıkacak olan Galaxy Note 20 serisi ve bir sonraki Galaxy Fold modelinde.

Samsung’un Galaxy Note 20 serisini tanıtmasına henüz dört ay olmasına rağmen ilk söylentiler ortalıkta dolanmaya başlamış durumda. En son söylentiler standart Note 20 modelinin 4.000mAh kapasiteli batarya ile geleceğini belirtiyor. Son zamanlarda tanıtılan cihazların yanında bu kapasite size pek de etkileyici gelmemiş olabilir. Ancak bir de geçen yılki Galaxy Note 10’un 3.500mAh kapasiteli batarya ile geldiğini göz önünde bulundurun.

Eğer bu söylenti doğruysa yeni amiral gemisinde pil ömrü konusunda büyük bir geliştirmeye tanıklık edeceğiz. Bu tahminler GalaxyClub tarafından geliyor ve yaklaşan Note modelinin 3.880mAh nominal kapasiteye sahip bir bataryaya sahip olacağını belirtiyor. Cihazda yer alacak batarya EB-BN980ABY kod adına sahip ve tipik bir 4.000mAh pil kapasitesine sahip olabilir. Bu batarya kapasitesi Galaxy S20 modeliyle aynı değerde.

Daha büyük ve daha güçlü Galaxy Note 20 modellerinde muhtemelen daha yüksek kapasiteli bataryalar göreceğiz. Hangi modellerin olacağını bilemiyoruz ancak eğer olursa Note 20+ modelinde 4.500mAh ve Note 20 Ultra modelinde ise 5.000mAh kapasiteli pilleri görebiliriz.

Galaxy Note 20 Modelinde Snapdragon 865+ Yonga Seti Olabilir

Henüz bu seri için dört ay olduğundan dolayı amiral gemisi serisi hakkında pek fazla detay yok. Ancak 5G destekli bir Note 20 modelinin bu ay GeekBench’de orataya çıktığı iddia ediliyor. Bu iddia edilen modelin en belirgin özellikleri Android 10 ve 8GB RAM olarak öne çıkıyor. Buradaki en büyük sürpriz ise cihazda henüz tanıtılmamış olan Snapdragon 865+ yonga setinin olması.

Eğer Samsung Note 20 serisini bu yonga seti ile piyasaya sürecek olursa gerçekten etkileyici bir performansı bu seri ile görebiliriz. Bunun yanında kullanıcılardan gelen geri bildirimi de dikkate almış olarak gözükebilir.

“Galaxy Note 20 Modelinde 4000mAh Kapasiteli Batarya Bulunacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like