Samsung’un üç adet yeni katlanabilir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Galaxy Z Fold 3 modelinin S-Pen ile birlikte gelmesi ve fiyat etiketinin biraz pahalı olması bekleniyor. Bununla birlikte Galaxy Z Fold S isimli içeri ve dışa katlanabilen bir model üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Ayrıca şirketin uygun fiyatlı Galaxy Z Fold Lite modelinin geliştirme aşamasını tamamladığı ve yakın bir tarihte bu modeli tanıtacağı belirtiliyor.

Yaklaşan Galaxy Z Fold Lite içim Samsung Hindistan resmi internet sitesi üzerinde bir destek sayfası oluşturuldu. Bu destek sayfası, Galaxy Z Fold Lite’ın yakın zamanda tanıtılabileceğine işaret ediyor olabilir. Geçmiş raporlar, Samsung’un yaklaşan uygun fiyatlı katlanabilir telefonunun SM-F415 model numarasına sahip olduğunu ortaya çıkarmıştı. Samsung’un bu model numarasına sahip cihaz için şimdiden bir destek sayfası oluşturduğunu yazı içerisindeki ekran görüntüsünden de görebilirsiniz.

SM-F415/DS model numaralı Samsung Galaxy Z Fold Lite modelinin ilk olarak piyasaya sürüleceği pazarlardan biri de Hindistan olacak gibi görünüyor. Kısa süre önce bu model Wi-Fi Alliance veritabanında da tespit edilmişti. İlk Galaxy Fold modeli, Galaxy Z Fold 2‘de bulunan Ultra İnce Cam (UTG) katmanından daha zayıf olan CPI kaplı bir ekranla gelmişti. Galaxy Z Fold Lite modelinin de CPI kaplı bir ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor.

Winner 2 olarak kodlandığı söylenen Galaxy Z Fold Lite, alüminyum ve cam gövdeye sahip olabilir. Cihaza büyük ihtimalle Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga seti güç verecek ancak 5G desteğinin sunulmayacağı belirtiliyor. 1.099 ABD Doları gibi bir fiyat etiketiyle gelmesi beklenen “uygun fiyatlı” katlanabilir akıllı telefonun özellikleri ise hala belirsizliğini koruyor.

“Galaxy Z Fold Lite Modeli, Yakın Bir Tarihte Tanıtılabilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like