Ülkemizde ve dünyada bir ürün ortaya koyup bunun satışını yapmak oldukça kolaylaştı. Gelişen teknoloji ile birlikte bir malı oturduğunuz yerden dünyanın öbür ucuna pazarlamak artık çok rahat. Fakat bu satış trafiği beraberinde birçok standart ve belgelendirme getirdi bunun içinse kurumlar çeşitli danışmanlıklar ve eğitimler alarak şirket profillerini geliştirebiliyorlar.

Özkan Danışmanlık’ta şirket profilinizi geliştirmek adına yanınızda güvenli bir dost eli. İnternet adresleri olan www.ozkandanismanlik.com sitesinden tüm Türkiye’ye danışmanlık vermekte.

Ürünleriniz İçin Gerekli Olan Tüm Belgeler

Bir işletmenin sahip olması gereken tüm belgeleri bünyesinde bulunduran kurum yalnızca belgelendirme değil aynı zamanda sizin için gerekli olan belgelerin tespiti için danışmanlık görevini de üstlenmekte. Siteleri olan www.ozkandanismanlik.com üzerinden online başvuru yaparak siz de hemen size gerekli olan danışmanlığı alabilirsiniz.

İşletmenize gerekli olacak tüm ISO eğitimleri ve belgelerinin yanı sıra Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSE Belgesini almanızı kolaylaştıracak danışmanlıklarda www.ozkandanismanlik.com adresinde mevcut. Ayrıca ihracat yapan ve AB ülkelerine açılmak isteyen ihracatçılarda unutulmamış ve onlar için de CE Belgesi danışmanlıkları mevcut.

Türkiye’nin Her Bölgesine Hizmet

Danışmanlıkları için kendilerini belirli bir bölgeyle sınırlamayan Özkan Danışmanlık, bu hizmetini tüm Türkiye’de vermesine ek olarak tüm bölgeler için bir yöneticileri de mevcut. Kolayca www.ozkandanismanlik.com sitesinden ulaşabileceğiniz kurumla birlikte mevcut işletmenizi geliştirmeniz ve ürününüzü tüm Türkiye ve dünyaya yaymanız oldukça mümkün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir