Bir sonraki Pixel modeli beklenenden daha erken bir vakitte karşımıza çıkacak. Vodafone Almanya, Pixel 5 modelimi halihazırda dahil veritabanında listeliyor. Şimdi bu listeye dair bir görsel çevrimiçi olarak sızdırılmış durumda. Ancak ne yazık ki bu listede bir Pixel 5XL modeli yer almıyor. Liste, Google Pixel 5 modelinin fiyatını ve tanıtım tarihini ortaya koyuyor.

Bu kaynağa göre sadece standart olan Pixel 5 modeli piyasaya sürülecek, herhangi bir XL versiyonu tanıtılmayacak. En azından şimdilik Google’ın böyle bir planı yok gibi gözüküyor. Pixel 4a 5G modeli de, Google Pixel 5 ile birlikte 25 Eylül tarihinde tüm müşterilerin beğenisine sunularak tanıtılmış olacak. Her iki model de siyah renk seçeneği ile gelecek.

Google Pixel 5 Modelinin Tahmini Satış Fiyatı

Alman YouTuber Techcheck’e göre Pixel 5 modeli, 630 Euro gibi bir fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Bu fiyat, Almanya’daki %16 KDV dahil bir şekilde belirtilmiş durumda. Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga setinden güç alan bir modelin bu fiyat etiketi ile satışa sunulması biraz zor gibi görünüyor. Bir karşılaştırma için örnek vermek gerekirse geçen sene piyasaya sürülen ve Snapdragon 855 yonga seti ile gelen Pixel 4 modeli için şu anda temel versiyon için en az 550 Dolar gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Google’ın Pixel 4a 5G modeline gelirsek, bu modelin standart Pixel 4a modelinden yaklaşık €150 daha pahalı olması bekleniyor. Bu da cihazın €487 fiyat etiketi ile satışa sunulacağı anlamına geliyor. Standart 4a ile 4a 5G modellerinin isimleri oldukça benzer olsa da aslında bu modeller birbirinden ayrışıyor. Pixel 4a 5G modeli, bir Pixel 5 XL gibi özellikler ile gelecek gibi duruyor.

Pixel 4a 5G modeli, gücünü Pixel 5’te de kullanılacak olan Snapdragon 765G yonga setinden alacak. Cihaz 6,2 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Bununla birlikte akıllı telefonda ultra geniş açılı fotoğraflar çekmeye yarayan özel bir kamera sensörü mevcut olacak. Bu modelde eksik olan tek şey 90Hz ekran yenileme hızı olarak duruyor.

“Google Pixel 5 Modelinin Tanıtım Tarihi ve Fiyatı Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like