P ve Nova serilerinden sonra şimdi ise Huawei tarafında gözler Enjoy serisine çevrilmiş durumda. Bu seriye yeni üyelerin dahil edilme zamanı geldi ve şirketin bir dizi akıllı telefon modelini bu seri dahilinde tanıtacağı söyleniyor. Bu cihazlardan biri olması beklenen Huawei Enjoy 20 Plus modeli bir sızıntı ile gün yüzüne çıkmış oldu.

Akıllı telefonlar ile ilgili yaptığı sızıntılar ve özellik tahminleri popüler olan bir kişi tarafında Huawei Enjoy 20’nin bazı özellikleri belirtildi. Raporlara göre, Huawei Enjoy 20 Plus akıllı telefon modelinde Mediatek 5G Dimensity 800 yonga seti yer alacak.

Bu yonga setini daha önceden Oppo A92s modelinde de görmüştük. Huawei, bazı modellerinde Mediatek yonga setlerini kullanmayı seviyor. Şirketin şu anda bu cihaz uygun 5G destekli Kirin 820 yonga setine sahip olduğunu göz önüne aldığımızda Mediatek işlemci kullanması aslında biraz ilginç. Meditek 800 yonga seti, Honor 30S modelinde de kullanılan orta sınıf bir işlemci olarak kendini belli ediyor.

Huawei Enjoy 20 Plus Modeli İle İlgili Detaylar

Yonga seti ile ilgili detayların yanında Huawei Enjoy 20 Plus’a ait diğer özellikler de sızdırıldı. Akıllı telefonun 60Hz yenileme hızına sahip 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde LCD ekran ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Ancak cihazın ekran boyutuna dair bir bilgilendirme henüz mevcut değil.

Geçen sene piyasaya sürülen Huawei Enjoy 10 akıllı telefon modeli, pop-up kamera çözümü ile birlikte satışa sunulmuştu. Yakın zamanda tanıtılmasını beklediğimiz Huawei Enjoy 20 Plus’ta da böyle bir çözüm mü göreceğiz yoksa ekranda kamera deliği mi yer alacak henüz bu konu belirsizliğini koruyor.

Akıllı telefonun 16MP IMX471 özçekim kamerasına sahip olacağı söyleniyor. Arka bölümde ise dörtlü kamera modülü ile geleceği belirtiliyor. Bu dörtlü modülün ise 48MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2MP yardımcı sensör ile geleceği tahmin ediliyor.

Cihazda 6GB veya 8GB LPDDR4X RAM yer alması bekleniyor. Aynı zamanda bu belleğe ek olarak depolama alanı için UFS 2.1 128GB’lık seçenek sunulacağı söyleniyor. Akıllı telefonun 22.5E hızlı şarja sahip olması beklenirken 4.200mAh kapasiteli batarya ile geleceği belirtiliyor.

Huawei tarafından bu cihazın ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil. Ancak cihazın tanıtıldığı zaman yaklaşık olarak $269’lık bir fiyatlandırma ile satışa sunulması bekleniyor.

“Huawei Enjoy 20 Plus Modeli İle İlgili Bazı Özellikler Sızdırıldı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like